Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe je het toetsenbord gebruiken op een laptop
Het versnellen van uw data entry wordt eenvoudig gemaakt met behulp van het ingebouwde numerieke toetsenblok op uw laptop . Niet iedere laptop beschikt dit toetsenbord op dezelfde manier , dus moet u mogelijk wat trial and error doen om de juiste toetscombinatie te vinden. Een numeriek toetsenbord zorgt voor een hand invoeren van nummers , het verlaten van uw andere hand om te sorteren door de kranten of lokaliseren gegevens als dat nodig is. Instructies
1

Start de applicatie die u nodig hebt om te gebruiken met het numerieke toetsenbord , zoals een spreadsheet -of databaseprogramma . Kopen van 2

recensie toetsenbord van uw laptop naar een sleutel te zoeken die zegt " NumLock ", " Num Lock ", " # Lc. " of simpelweg " Num . " Sommige laptops kunnen hebben gewoon een symbool aanduiding " NumLock . " Op die knop drukt .

Kijk 3 op je laptop als je druk op de knop . Meestal zal een lampje branden als je druk op de knop . Dit licht duidt aan dat je de " NumLock " -modus hebt ingevoerd , en niet alle van de alfabetische toetsen zal blijven werken nu .
4

Zoek de alfabetische toetsen op het toetsenbord die ook nummers afgedrukt. De getallen moet een array zijn met 1 , 2 en 3 naast elkaar , en de 4 , 5 , en 6 van de 1 , 2 , en 3 .
5

Druk de numerieke toetsen om te zien of de getallen werken . In plaats van letters op het scherm verschijnen , moet u de nummers in plaats daarvan te zien .
6

Zoek de sleutel " Function" op uw toetsenbord en het numerieke toetsenblok niet werken . Houd de functietoets en op de toets " NumLock " , dan weer testen het toetsenbord. Als het dan nog niet werkt , houdt u " Shift " en druk op de toets " NumLock " en testen . Als het nog niet werkt , houdt u de "Ctrl" toets en druk op de toets " NumLock " en testen . Als het toetsenbord nog steeds niet werkt , neemt u contact op met de computerfabrikant om te informeren naar de juiste toetsencombinatie .
7

Druk nogmaals op de toets " NumLock " ( ingedrukt houden van de " functie ", " Shift " of " Ctrl functie NumLock " " toetsen, indien nodig ) de uit te schakelen " . Uw alfabetische toetsen moet goed werken nu en de " NumLock " lampje moet doven .

Previous: Next:
  laptops
·IBM ThinkPad harde schijven zi…
·Hoe te Bluetooth activeren op …
·Kun je overladen een HP -compu…
·Hoe je muis Scroll op een lapt…
·Toegang krijgen tot de ventila…
·Hoe Laptop Batterij prestaties…
·Hoe u uw laptop scherm Van dim…
·MPC TransPort T2100 Specs 
·Mijn Acer 5050 laadt niet op 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Kingston Memory Unlock Ca…
·Hoe te Oude Cassette Tape Music Transfer…
·Hoe kan ik muziek bestanden Toegang op m…
·Hoe kan ik een iMac G4 installeren 
·Hoe kan ik mijn computer formatteren te …
·Wat Inkt moet u gebruiken voor Foto 
·Hoe kan ik een externe harde schijf 
·De beste Wireless - N routers 
·Hoe een OfficeJet G85 Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com