Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe uit elkaar te halen een Toshiba M305
Of je nu repareren en upgraden van uw Toshiba Satellite M305 laptop , correct uit elkaar nemen is een noodzakelijke vaardigheid te slijpen . Terwijl de ' techie ' community kan de eenvoud van het nemen van elkaar elke laptop roemen , veel bloggers kijken uit over de potentiële schade die kan worden gedaan als uw laptop verkeerd is ontmanteld . De M305 , zoals elk ander ontworpen laptop , is gemaakt van fijne hardwarecomponenten die , indien niet goed worden opgevolgd , kan worden onderworpen aan ernstige schade door statische elektriciteit . Gelukkig voor de gemiddelde gebruiker , het ontwerp van de Toshiba M305 laptop zorgt voor een vrij intuïtieve dis - assemblage procedure . Wat je
Need kruiskopschroevendraaier
Static - bestendige kunststof zakken
Platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de laptop uit en trek het netsnoer eruit . Trek het beeldscherm dicht en zet de laptop gezicht naar beneden op een werkvlak . Plaats de laptop , zodat de voorste opening is naar u toe gericht . Laat de accu 's retentie clips langs de bovenrand van de onderkant van de laptop . Kopen van 2

Draai de vijf Phillips - kop schroeven waarmee het deksel van het harde schijf compartiment aan de linkerbovenhoek van de laptop . Til het deksel van de laptop op de primaire harde schijf te onthullen . Doen hetzelfde om het geheugen deksel gelegen in het centrum van de onderkant van de behuizing van de laptop .
3

Pak de harde schijf door zijn uitstekende lipje . Schuif de vaste schijf naar links totdat deze volledig verbreekt met zijn moederbord connector . Kantel de linkerkant van de harde schijf naar boven in een hoek , en til de hele schijf uit het compartiment .
4

Zoek de twee geheugenmodules in de nu blootgestelde ruimte nabij het centrum van de laptop . Uit elkaar twee verende klemmetjes aan weerszijden van elke geheugenmodule . Kantel elke module omhoog bij een 30 - tot hoek van 45 graden . Trek elke module uit van zijn respectieve compartiment . Bewaar de verwijderde modules in statische - resistente plastic zakken .
5

Draai de enkelvoudige Phillips - kop schroeven bevestigen van de cd /dvd-station om zijn compartiment in de linkerbenedenhoek van de laptop onderkant van de behuizing . Gebruik de kruiskopschroevendraaier om het station te duwen uit het compartiment van de achterkant van het station . Pak de voorkant van het station en trek hem volledig uit de drive compartiment .
6

Draai en verwijder alle zichtbare schroeven van de laptop onderste behuizing . Flip de laptop om zodat de bovenkant naar boven is gericht . Trek opent het beeldscherm zo ver mogelijk naar binnen .
7

Steek een dunne , platte schroevendraaier in de rechterkant van de plastic strip ligt net boven de bovenste rij toetsen op het toetsenbord . Voorzichtig wrikken omhoog totdat het plastic onderdeel losklikt van het compartiment. Doorgaan met het stukje plastic te verwijderen met uw vingers .
8

Verwijder de twee kruiskopschroeven onthuld door het verwijderen van de plastic strip . Deze schroeven bevestigen het toetsenbord aan de onderkant van de laptop . Pak de bovenkant van het toetsenbord van achter de bovenste rij toetsen op het toetsenbord . Kantel het toetsenbord naar boven tot de grote lintkabel is toegankelijk op onderzijde van het toetsenbord. Traceren van de lintkabel naar het moederbord , loskoppelen en til het hele toetsenbord uit de laptop .
9

losdraaien en verwijderen van de negen Phillips - schroeven bevestigen dat de cassette aan de onderkant van de laptop . Til de gehele bovenste behuizing af van de laptop en leg het opzij . Dit onthult alle interne onderdelen van de laptop .

Previous: Next:
  laptops
·Specificaties van de Compaq V3…
·Wat is de Vertical Oval poort …
·Hoe de Thermal Fan Vervang op …
·Hoe kan ik zien Bag Maat van e…
·Hoe kan ik een laptop Draai 
·Hoe kan ik de audio op mijn DV…
·Hoe om te controleren voor een…
·Hoe de display op een Dell Lat…
·Hoe maak je een Vista laptop s…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te herstellen van een USB Pen Flash …
·Hoe Recycle Kyocera Mita tonercartridges…
·Hoe maak je een tweede processor activer…
·Hoe om gegevens te herstellen van een ex…
·Hoe de Volume herstellen op een Mac Mini…
·Hoe maak je een toetsenbord van de compu…
·Intel 945 GM Express 128Mb Specs 
·Bestanden downloaden naar een Kindle 
·Hoe te Oude foto's vergroten 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com