Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te Demonteer de L2000
De Hewlett Packard L2000 is een speciale editie laptop uitgebracht in 2005 . Het omvat een 14 - inch scherm , 40 GB harde schijf en een AMD Turion 64 - serie 2 GHz processor . Met het snelle tempo dat laptop hardware is ontwikkeld , het upgraden van onderdelen van uw L2000 is een realiteit als je wilt om hoge prestaties te behouden . Gelukkig HP ontwierp de L2000 met de gemiddelde gebruiker in het achterhoofd . U kunt essentiële hardwarecomponenten te upgraden zonder veel technische ervaring . Het belangrijkste nadeel is dat je de laptop moet ontmantelen tot op zekere hoogte . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de computer uit , haal de stekker , sluit het LCD-scherm en plaats de computer naar beneden op een vlakke ondergrond . Plaats de laptop , zodat de voorkant naar u toe. Schuif de hendel voor de accu naar links om de accu los te maken . Verwijder de batterij uit het compartiment. Kopen van 2

Draai de twee kruiskopschroeven op het station deksel harde compartiment in de rechterbenedenhoek van de laptop onderkant van de behuizing . Til het deksel van de laptop naar de interne harde schijf te onthullen . Pak het zwarte tabblad uitsteken van de linkerkant van de harde schijf . Trek recht omhoog om het station los te koppelen van het moederbord . Verwijder de schijf .
3

Verwijder de twee Phillips schroeven van het afdekplaatje van het geheugen in de buurt van het centrum van de laptop . Verwijder het deksel . Uit elkaar de klemmetjes aan weerszijden van de eerste module in het compartiment . Schuif de module uit het geheugen socket . Herhaal dit voor alle geheugenmodules .
4

Draai de kruiskopschroef op de kaartdekking draadloze compartiment naast het lege harde schijf ruimte . Verwijder het klepje van de draadloze kaart bloot . Ontkoppel de twee antennekabels . Uit elkaar de klemmetjes aan weerszijden van de kaart . Schuif de kaart uit de houder en leg het opzij .
5

Verwijder de Phillips schroef waarmee de cd /dvd-station om zijn compartiment aan de linkerkant van de laptop . Steek een paperclip in de ontgrendeling te drukken op het gezicht van de schijf totdat de schijf uitgeworpen uit het compartiment. Trek het station en opzij leggen .

Schroef 6 alle zichtbare schroeven aan de onderkant van de behuizing . Flip de laptop over , trek het beeldscherm te openen en leg het zo is in de 180 - graden positie . Gebruik een platte schroevendraaier om de vier tabbladen vergrendeling los op het afdekplaatje . Dit is de plastic strip boven de bovenste rij toetsen . Verwijder het afdekplaatje .
7

Verwijder de vier kruiskopschroeven uit langs de bovenrand van het toetsenbord montage. Pak de bovenrand , kantel en haal lintkabel van het toetsenbord van het moederbord . Til het toetsenbord uit en leg het opzij .
8

Trek het LCD -video -kabel van de linkerbovenhoek van het moederbord . Verwijder de twee kruiskopschroeven van elk scherm scharnier. Kantel het LCD-scherm omhoog zodat het in de 90 - graden positie , en verwijder het beeldscherm .
9

Flip de onderkant van de laptop om zodat de bovenkant naar beneden is gericht op het werkvlak . Pak elke kant van de basis behuizing van de laptop . Til de behuizing van de laptop om de hele moederbord en alle aangesloten componenten te onthullen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te openen een Dell Power L…
·Hoe de Bass verhogen op HP Lap…
·Acer Aspire 5100 Specificaties…
·Hoe kan ik een laptop Extern S…
·X1000 Compaq Specificaties 
·Hoe maak ik mijn laptop Portab…
·Inspiron 4100 Specificaties 
·Hoe te CDG schijven gebruiken …
·Hoe kan ik een Toshiba A75 Geb…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·HP /Asus Falcon2 FM /NTSC TV Tuner PCI 5…
·Hoe je partities te verwijderen van een …
·Hoe Easy Peasy installeren op een SD -ka…
·Hoe maak je een PC Registry Zonder een R…
·Hoe je HP Deskjet 5150 Install 
·Hoe de inktpatroon vervangen in een Dell…
·Hoe u Windows 2000 upgrade naar Windows …
·Hoe kan ik een OS installeren op een ext…
·Hoe de Dell Studio gebruiken 15 10 - Key…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com