Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een DV6000 Laptop Neem Afgezien
Wanneer uw HP DV6000 laptop heeft hardware problemen , zoals plotselinge shutdowns , een stroom korte of een oververhitting probleem , vaak heb je om het te nemen volledig uit elkaar om toegang tot het apparaat dat reparatie of vervanging nodig heeft . Dit vereist de verwijdering van de meeste van de plastic behuizing en andere computerapparatuur . Als u besluit om uit elkaar te halen deze HP laptop met een Pentium IV duo core, moet u twee tot drie uur gereserveerd om de opdracht te voltooien . Wanneer u een computer laat in zijn gedemonteerde staat , is het moeilijk te onthouden waar de onderdelen en de schroeven gaan als je ze vervangt . Wat je
1 set precisie schroevendraaiers
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Verwijder de batterij en alle kabels die naar de laptop . Dit zal u houden van kortsluiting in de laptop als uw werk op. Kopen van 2

Sluit de computer en draai deze zodat de onderkant naar boven is gericht . Verwijder alle van de Philips- schroeven die je ziet op de onderkant van de zaak . Maak de schroeven die zichtbaar nadat u de batterij verwijdert worden. Plaats alle schroeven in een kleine container te houden van ze te verliezen .
3

Verwijder het RAM-geheugen , de harde schijf en de draadloze netwerkkaart dekking . Deze bevinden zich aan de onderkant van de computer en losse zal zijn nadat u de Philips- schroeven te verwijderen .

Release 4 de RAM-module door op de hendels aan de zijkant iets naar buiten . Verwachten dat de RAM tot pop in een hoek van 45 graden , zodat u het glijden uit het stopcontact . Maak de zilveren Philips schroeven geopenbaard in het RAM- compartiment . Volg dezelfde procedure om de draadloze netwerkkaart te verwijderen , maar laat het los zitten in het compartiment totdat je de draden in te gaan op de voorkant van de computer te verwijderen .
5

Til de randen van de harde schijf enigszins en schuif deze in de tegenovergestelde richting van de verbinding . Dit vereist slechts een klein rukje als een zware - pull kan ertoe leiden dat u de harde schijf laten vallen en beschadigen . Verwijder de schroef die zich onder de harde schijf . Het is belangrijk om dit te verwijderen , omdat het helpt om de bovenste plastic bij elkaar te houden .
6

Steek de platte kop van een kleine precisie schroevendraaier in de onderste plastic naad waar de DVD /CD-apparaat voldoet aan de onderkant plastic van de zaak . Schuif de DVD /CD-apparaat gelijkmatig uit de zaak. Verwachten een lichte weerstand voelt als je in eerste instantie te trekken . Dit wordt veroorzaakt door het loskoppelen van het moederbord . Verwijder de andere drie zilveren kop schroeven die je ziet na de verwijdering .
7

Draai de computer weer om en open het beeldscherm . Leg het zo ver terug is het zal gaan . Steek de platte kop van uw kleinste precisie schroevendraaier in de hoek van de plastic ring waar de power knop is gevestigd . Til de ring tot hij naar buiten komt , maar til het voorzichtig zodat je niet breken de plastic lipjes .
8

Verwijder de Phillips schroeven waarmee het toetsenbord op zijn plaats . Til het toetsenbord uit de bovenhoeken . Steek uw vingers achter het toetsenbord en til het tabblad connector waarmee de datakabel op zijn plaats . Trek de kabel vrij voorzichtig , als u wilt voorkomen dat het breken van de connectors . Finish het verwijderen van het toetsenbord van de laptop . Koppel de nu zichtbare touchpad datakabel van het moederbord .
9

Koppel de LCD -kabel van het moederbord . Til het veiligstellen klink iets op en trek aan de kabel om het te verwijderen . Verwijder de andere kabels van de rechterkant van het LCD-scherm . Verwijder de schroeven aan de linker-en rechterkant dat de LCD montage op zijn plaats houden . Til het LCD-scherm van de basis van de computer .
10

Verwijder de voorste draden op het internet draadloze kaart en voer ze terug door de onderkant van de zaak , de kaart te verwijderen volledig uit de zaak . < br >
11

Maak de resterende vier zichtbare Philips schroeven die je ziet op de bovenkant van het moederbord . Los en verwijder de kleine plastic bezel dat is verborgen door het LCD-scherm . Maak de schroef naast de stekker om dit uit te tillen .
12

Insert de Flathead op de kleinste precisie schroevendraaier in de naad van de boven-en onderkant plastic hoezen . Begin het opheffen van de bovenklep van de ene hoek en verder langs tot naad totdat het gehele bovendeksel loskomt .

Draai 13 de vijf resterende Phillips schroeven op het moederbord . Til de PCMCIA-kaart kooi dat vier van de schroeven zijn bedrijf , en maak de laatste schroef aan de rechter voorzijde van het moederbord . Til de rechter bovenkant van het moederbord om de stekker kabels los te maken . Verwijder de resterende top -kabel van het moederbord .
14

Wrik de linkerkant van het plastic van het moederbord door zachtjes wiegen het moederbord heen en weer om het te bevrijden van de onderkant van de behuizing . Verwijder de resterende kabels van de onderkant van het moederbord en trek het uit .

Previous: Next:
  laptops
·Specificaties van de Sony Vaio…
·Hoe een antenneaansluiting In …
·Hoe maak je een ThinkPad T500 …
·Hoe te Factory Reset een Asus …
·Laptop Moederbord form factors…
·Hoe te verwijderen en vervange…
·Hoe de levensduur van uw lapto…
·Hoe maak je een ASUS A3A Demon…
·Hoe je fabrieksinstellingen te…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Beeldschermgeheugen toevoegen 
·Hoe de ITSX95C Backlight Vervang 
·Hoe een HP Pavilion DV6700 Repareer 
·Over Laptop Display Verticale lijnen 
·Hoe maak je een Audio Deck draad aan een…
·Hoe je Magic Jack gebruiken met een hoof…
·How to Set Up Wireless op een Lexmark 48…
·Hoe te CR2032 CMOS batterijen te vervang…
·DIY Computer Electronics Links 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com