Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een ingebouwde microfoon op een HP Pavilion dv9000 Computer
De HP Pavilion dv9000 laptop wordt geleverd gebouwd met een interne microfoon . Dit zorgt voor een gemakkelijke audio-opname , of voor eenvoudige implementatie met audio -of video- chat applicaties . Maar na langdurig gebruik , kan de interne microfoon beginnen te functioneren . Dit kan te wijten zijn aan fundamentele problemen met de verbinding , of als gevolg van een ophoping van vuil in je laptop . Toegang tot de microfoon voor reparaties vereist dat u volledig ontmantelen van de laptop . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
ESD polsband
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de laptop , de stekker uit het stopcontact en ontkoppel alle externe of randapparatuur van de laptop . Sluit het beeldscherm , plaatst u de laptop naar beneden en verwijder de batterij uit het compartiment aan de onderzijde van de computer . Kopen van 2

Verwijder de twee , Phillips - schroeven uit elke schijf deksel harde compartiment gelegen in de lagere - rechter en linker hoeken van de laptop . Til de covers af van de laptop om de twee harde schijven te onthullen . Pak de plastic , treklipje uitsteken van elk station . Til elke rit omhoog in een hoek om ze los te koppelen van het moederbord . Verwijder de schijven uit de laptop .
3

Draai de twee kruiskopschroeven op het deksel van het geheugen in de buurt van het centrum van de laptop onderkant van de behuizing . Til het deksel van de laptop , en leg het opzij . Uit elkaar de verende , retentie clips op elke geheugenmodule . Kantel elke module omhoog in een hoek van 30 tot 45 graden . Trek elke module van de individuele socket .
4

Ontkoppel de twee antennekabels van de draadloze kaart zich in de lege geheugen compartiment . Verwijder de twee kruiskopschroeven van de kaart . Til de draadloze kaart uit de laptop . Verwijder de single, Phillips - kop schroef waarmee de cd /dvd-station aan de linkerkant van de laptop . Steek een dun , paperclip in de release gat op het gezicht van de aandrijving . Duw de klem in het gat totdat de schijf uitgeworpen uit het compartiment. Verwijder het optische station van de laptop .
5

Verwijder alle Phillips - schroeven uit onderkant van de laptop . Flip de laptop over , en open het LCD-scherm zo ver mogelijk . Pak de schakelaar deksel , kantel en leg het gezicht naar beneden op het oppervlak van het toetsenbord. Het afdekplaatje is het stukje plastic gelegen boven het toetsenbord . Koppel lintkabel het afdekplaatje 's van het moederbord en verwijder de kap .

Schroef 6 de drie kruiskopschroeven uit langs de bovenrand van het toetsenbord . Kantel het toetsenbord omhoog , en plaats het gezicht naar beneden op het oppervlak van de laptop . Ontkoppel lintkabel van het toetsenbord van het moederbord . Verwijder het toetsenbord van de laptop .
7

Koppel de microfoon kabels van de luidspreker montage langs de bovenrand van de bovenklep van de laptop . Haal de stekker van de kabel van de spreker van het moederbord en verwijder de twee kruiskopschroeven uit de luidspreker montage. Verwijder de luidsprekers van de laptop .
8

Koppel alle kabels die aan beide zijden van het beeldscherm op het moederbord . Verwijder de Phillips - schroeven van elk scherm scharnier , en til het LCD- paneel los van de basis van de laptop . Draai de vier , Phillips - schroeven van boven geval van de laptop . Haal de stekker van het touchpad kabel van het moederbord , en til het gehele bovenste geval af van de laptop .
9

Zoek de ingebouwde microfoon apparaat op de voorste rand van het moederbord .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe je het toetsenbord vervang…
·Hoe je RAM installeren in een …
·Dell 620 Oververhitting 
·Ik hulp inschakelen van de web…
·Specificaties voor de Toshiba …
·Hoe je de harde schijf verwijd…
·De Thinkpad X41 Specificaties 
·Hoe te beginnen een IBM Thinkp…
·Hoe kan ik als vervanging van …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Intel D865PERLK P4 moederbord Accutypes 
·Hoe maak je een PCI- standaard RAM Contr…
·Dingen die je kunt doen met een oude lap…
·Zo plaatst inktpatroon op een Canon MP19…
·Hoe maak je een gaming laptop configurer…
·Hoe te Student Printing controle in een …
·Hoe WMA converteren naar MP3 in iTunes o…
·Zal ATI kaarten werken op Intel moederbo…
·Verschillen van de Core 2 Duo en Dual Co…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com