Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Dell 620 Oververhitting
De Dell Latitude D620 laptop was een model uitgebracht in maart 2008. D620 gebruikers kan heel goed nog steeds met behulp van deze laptops , ook al bereikten ze hun officiële einde van het leven in 2011 . Aangezien deze oude laptops tuffen langs , zullen hun onderdelen steevast niet meer goed functioneert . Een veel voorkomend symptoom herkend in dit model is oververhitting . Sommige laptops kunnen zo heet worden ze ongemakkelijk aan te raken . Deze laptops moeten worden gediagnosticeerd en onderhouden van grote storingen en verlies van gegevens te voorkomen . Instructies

Turn 1 op uw Dell D620 en loopt de laptop voor een paar uur . Wil je het warm genoeg dat je de bron kan vinden krijgen . Kopen van 2

Luister naar het geluid van een ventilator , terwijl de laptop werkt. De ventilator dient continu te werken wanneer het apparaat ingeschakeld is. Plaats je hand naast de achterste linkerhoek van de laptop : je moet warme lucht ontluchting voelen vanaf deze locatie . Als u de ventilator niet kan horen en kan de warme lucht niet voelen , is je ventilator niet functioneert en moet worden vervangen .

Plaats 3 uw hand over de juiste polssteun van uw D620 laptop . Als je voelt dat een buitensporige hoeveelheid warmte van deze locatie, de bron van het probleem is de batterij van de laptop . Vervang de batterij om de kwestie op te lossen .

Plaats 4 uw hand over de linker handpalm rest van je D620 . Als de warmte is afkomstig uit dit gebied , harde schijf van de laptop is oververhit . Back-up van de harde schijf van uw laptop en te vervangen . Installeer het besturingssysteem , toepassingen en gegevens op de laptop terug naar de vorige werkende staat .

Place 5 uw hand over de rug linkerhoek van de laptop . Als al uw warmte is afkomstig van deze hoek , je processor is oververhit . De waarschijnlijke oorzaak is van uw laptop processor thermische koeleenheid , of koellichaam voor kort . Dit samenstel maakt de warmte van de processor. Hebben het koellichaam vervangen om de processor beter te koelen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een tweede harde s…
·Samsung Q1 Power Tips 
·Dell Latitude 430 Specificatie…
·Sony VGN - NR180E /W Issues 
·Hoe te vervangen een Dell C400…
·Hoe de schijf opnieuw installe…
·Demontage instructies voor een…
·Hoe u de Compaq Evo N1000C Unl…
·Hoe kan ik een Eee Webcam over…
  Related Articles
Mijn iPad is Oververhitting 
Hoe de ooVoo op een Dell of een iPad dow…
Verschil tussen Dell Mini & iPad 
Hoe kan ik een Dell C600 -dock gebruiken…
Hoe te openen een Dell 220 Tower Case 
Hoe kan ik open de zaak van mijn Dell Di…
Hoe Hook Up een Dell Precision 370 op ee…
Dell T3500 Moederbord Specs 
Wat is het verschil tussen een Dell T550…
  Hardware Articles
·Wat is het verschil tussen een ATI 9550 …
·Hoe te Overclock de AMD Phenom X4 9950 
·Hoe schoon Out & Gooi uw computer 
·Hoe kan ik een Lexmark -printer aansluit…
·Hoe CD Software installeren op een lapto…
·Xeon Processor Tutorial 
·Hoe de capaciteit van een diskette Verho…
·Kan u een upgrade van de Acer Aspire ? 
·Hoe maak je een fotoalbum maken voor een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com