Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Waarom Zal niet een HDMI-kabel aansluiten passen in mijn laptop?
Laptop computers komen in een breed scala aan prijzen en modellen voor veel verschillende toepassingen . Een laptop die is ingesteld voor een student heeft veel verschillende functies dan een voor een hoogleraar of verkoper die het gebruikt voor presentaties klant . Aangezien laptops hebben een scherm voor het bekijken in het deksel , elke video -uitgang wordt aangesloten op een extra apparaat . Een HDMI-poort biedt een uitgang voor video en audio via een enkele kabel . HDMI

HDMI
werd ontwikkeld in 2002 als een manier om componenten met elkaar te verbinden in high - definition televisie-systemen , waardoor video en audio signalen in dezelfde kabel . Versie 1.4 , uitgegeven in 2009 , voegde een aantal andere functies , zoals een Ethernet- kanaal om internetverbindingen te maken om alle apparaten in een home entertainment- systeem dat gebruik Internet ondersteuning . Deze functie voegde een andere reden om een ​​computer of laptop met een home entertainment- systeem aan te sluiten door middel van een HDMI-poort , en meer computermodellen begon ze op te nemen .
Oudere Laptops

het videogedeelte van het HDMI-formaat ontwikkeld van digitale video -interface ( DVI ) , dat werd ontwikkeld in 1999 speciaal voor computermonitoren voor slechts een videosignaal , zonder inclusief audio . Na de ontwikkeling van HDMI , laptops begonnen met het toevoegen HDMI-poorten aan de interne dvd-speler aansluiten op home entertainment -systemen . Maar voordat dat begon , laptops voorzien DVI- poorten voor digitale verbindingen met externe beeldschermen , VGA poorten voor analoge aansluitingen of composiet video-uitgangen voor aansluiting op tv-schermen . De audiosignalen naar de luidsprekers of hoofdtelefoon .
Niet goed Uitgerust

Hoewel een laptop zullen bijna altijd een audio -uitgang voor luidsprekers of een hoofdtelefoon , het zal alleen een extra video -uitgang als het nodig is. De interne videokaart in een laptop werkt meestal signalen af ​​aan het scherm in het deksel . Omdat de ruimte beperkt is in een laptop , zal extra componenten voor externe video niet worden opgenomen , tenzij totale ontwerp van de laptop bevat het. Daarom is een laptop zal een HDMI-poort niet hebben als het niet over de interne componenten om het te ondersteunen .
Toevoegen HDMI

Als uw laptop heeft een video-uitgang , kun je een converter gebruiken om het te veranderen naar HDMI . Als dit niet gebeurt , kunt u een adapter die wordt aangesloten op uw laptop via een vrije USB -poort aan te schaffen. Maak de HDMI verbinding met de converter en gebruik de laptop te programmeren . Maar je laptop moet beschikken over compatibele functies met de converter . Controleer het besturingssysteem , video-opties , schijfruimte , het type processor en de snelheid en de RAM-capaciteit , en vergelijk ze met de eisen van de verschillende HDMI converters .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een gratis laptop …
·Hoe het toetsenbord te reinige…
·Ik heb een leeg scherm na het …
·Hoe een NC6000 Toon Vervang 
·Hoe kan ik een Sony Touchpad u…
·Gids voor het kiezen van een l…
·Dell Laptop Features 
·Er zijn meerdere redenen waaro…
·HP Pavilion ZE1250 Specs 
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe te Keer de kleuren op een iPad naar …
Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
Hoe kan ik een Apple iPad te melden 
  Hardware Articles
·De CD-RW- drive werkt niet op mijn Compa…
·Het automatisch laden BIOS 
·Graphics Card Basics 
·Spelletjes te spelen op een ASUS 
·Hoe om Spaans te Letters maken op een to…
·Hoe Memory Voeg toe aan een Dell Dimensi…
·In Computers Wat is het doel van een Fla…
·DVD - R en DVD + R compatibiliteit 
·Hoe kan ik ontgrendelen een Wireless Mod…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com