Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CD & DVD Drives >> Content
De CD-RW- drive werkt niet op mijn Compaq Presario V5000
Compaq Presario V5000 's laptop computer is voorzien van een optische drive slot dat een DVD /CD combo drive ondersteunt . Verschillende versies van de V5000 verschillende optische schijf schrijven functies, maar ze zijn allemaal kunnen branden cd . Kleine problemen , zoals onjuiste instellingen , kan leiden tot cd - rw- station van uw computer om schijven verkeerd branden terwijl grotere problemen , zoals schade aan de hardware , kan de drive niet werkt helemaal . BIOS

vóór het laden van Windows , de Presario V5000 geeft u de mogelijkheid om BIOS , het Basic Input /Output System laden . Via BIOS , kunt u controleren of uw computer herkent uw cd-brander . Om toegang te krijgen tot het BIOS , herstart de computer en druk op de toets " F10 " wanneer de computer wordt u gevraagd " Druk om Setup te openen . " Gebruik de pijltjestoetsen om het scherm " System Configuration " en selecteer " , boot Options " Select " boot Order " en controleer of uw cd-brander wordt weergegeven in de lijst met opstartapparaten . . Als het BIOS van uw CD-brander niet kan detecteren , uw probleem is met de cd- brander of de verbinding . Als BIOS de CD-brander kan detecteren , het probleem is met Windows of uw cd branden instellingen .
Het openen van de drive

Voordat u probeert om het probleem van de schijf te diagnosticeren , verwijder de schijf uit het station . Druk op de knop op het station deur terwijl de computer aan om het station te openen . Als de schijf niet wordt geopend , ontvouwen een paperclip en steek de punt in het kleine gaatje aan de rechterkant van het station te drukken. Duw de paperclip in het gat totdat de lade releases . Open de lade , verwijder de cd en sluit het station .
Terugplaatsen van de Drive

Als uw cd-brander helemaal niet meer reageert , kan het niet goed zijn aangesloten op uw computer . U kunt een stevige verbinding te controleren door het verwijderen van de schijf van uw computer en opnieuw te installeren . Voor het verwijderen van de drive , sluit u de computer , verwijder alle kabels, inclusief het netsnoer , en de batterij van de onderkant van de computer te verwijderen . Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de schroef aan de onderzijde van de computer die direct onder de optische drive te halen . Trek de rand van de drive om de drive schuift uit de computer . Zorg ervoor dat de connector aan de achterkant van het station is schoon en intact is , schuif het station stevig terug in de computer . Plaats de schroef en de batterij van uw computer . Herstart de computer en controleer op functionaliteit .
Drivers

Drivers
zodat Windows -interface met de hardware van de computer . Als uw computer de cd -brander kan detecteren in de BIOS , maar niet in Windows , kan de bestuurder worden achterhaald . HP Support Assistant , beschikbaar op de website van Hewlett-Packard , kan verouderde drivers automatisch gedetecteerd op uw systeem . HP Support Assistant detecteert automatisch downloaden en installeren van de nieuwste stuurprogramma's voor uw computer om deze goed te laten werken .
Herinstalleren Drivers

HP Support Assistant wordt alleen verouderde drivers op te sporen . Als chauffeurs uw cd -brander 's zijn beschadigd , zal HP Support Assistant ze niet repareren . De bestuurder met de rechtermuisknop op "Computer" van uw CD-brander of 'Mijn Computer ' in het menu van uw computer Start opnieuw installeren en klik op "System Properties . " Klik op "Device Manager " om een ​​lijst van de apparaten weer aanwezig zijn op uw computer . Klik op de pijl naast " DVD /CD - ROM drives . " Klik met de rechtermuisknop op de naam van uw station en selecteer " Installatie ongedaan maken . " Right - click " DVD /CD - ROM drives " en selecteer " Scannen voor hardwarewijzigingen . " Volg de aanwijzingen op het scherm om het stuurprogramma opnieuw te installeren voor uw cd-brander , en start de computer opnieuw .
Software

In sommige gevallen , uw cd -brander kan niet goed werken , zelfs als het correct is geïnstalleerd met de juiste drivers . Poging om een hoogwaardige schijf van een naam - merk fabrikant te branden . Sluit andere programma's terwijl u het branden van een cd om ervoor te zorgen dat uw computer de nodige middelen kan besteden aan het brandproces . Raadpleeg uw cd- brandprogramma voor informatie over het wijzigen brandsnelheid van het programma . Stel een lagere schrijfsnelheid voor de kans op een succesvolle brandwonden verhogen .

Previous: No Next:
  CD & DVD Drives
·Kan mijn cd - rw-station Make …
·Hoe kan ik een externe dvd-dri…
·Verschil tussen Double Layer &…
·Hoe maak je een mini - cd te v…
·Wat is het verschil tussen DVD…
·Hoe wijzig ik de cd-drive in e…
·Mijn laptop herkent mijn exter…
·Hoe te verbinden een laptop dv…
·Hoe kan ik een Toshiba Laptop …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te Rapporten afdrukken op de HP Desk…
·Hoe maak je een Mini Razer installeren o…
·Wat heb ik nodig om mijn Epson R240 een …
·Problemen met een Officejet 6310 
·Hoe kan ik mijn Cisnet Computer Herstel 
·Hoe om bestanden Doe iPads 
·Hoe maak je een Canon MX310 Reset 
·Vloeistof Schade aan een Dell Inspiron 1…
·Hoe te Socket AM2 converteren naar 939 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com