Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Een lijst van Laptop Accessoires
Laptops zijn de draagbare tegenhangers met desktop computers . Terwijl de typische computer accessoires zoals printers , externe monitoren en toetsenborden zijn bruikbaar met laptops , zijn een aantal accessoires speciaal ontworpen voor dit type computer . Cooling pads, dokken , laptop sluizen , tassen en port replicators zijn slechts enkele van de voorbeelden van de notebook - specifieke accessoires . Poortreplicators

Poortreplicators
, soms genoemd dockingstations bieden desktop - achtige gemak voor laptops . Ze bevatten vaak extra poorten en aansluitingen voor USB-apparaten , printers, externe muizen , toetsenborden en beeldschermen . Ze zijn ideaal als je constant hoeven schakelen wat er aangesloten op uw laptop te wijten aan het ontbreken van extra poorten . Ze worden doorgaans gebruikt wanneer uw laptop is stil , net als op je bureau.
Stands en Pads

Stands
zijn handig voor rust de laptop op je schoot of voor het gebruik van de computer in een hoek , en kan het typen comfortabeler . Sommige stands functioneren als kleine computer bureaus , waar u uw laptop kunt passen , maar niet veel anders . Cooling pads zijn vergelijkbaar, maar ze hebben fans ingebouwd om uw laptop koel . Oververhitting kan schade aan uw laptop dus overwegen een cooling pad als uw laptop is warm aanvoelt . Sommige cooling pads stekker in een stopcontact terwijl andere stekker in de USB-poort van uw laptop , vereisen geen externe stroombron .
Verlichting en Sloten

Lichten
maken het makkelijker om het toetsenbord te zien in slecht verlichte ruimtes . Terwijl sommige gebruiken wegwerpbatterijen anderen stekker direct in een van de USB poorten van uw laptop , met behulp van de macht van uw computer om het licht te voeren , en kan uw laptop gebruik te verkorten terwijl het gebruik van de batterij om de macht . Sloten leveren fysieke beveiliging van uw laptop , maar de meeste sloten vereisen een speciale sleuf op de laptop te passen , controleer poorten en aansluitingen van uw laptop om te zien of u een kabelslot
tassen en sleeves
.

Tassen en koffers
bieden veiligheid en gemak als je het vervoeren van uw laptop , als je ooit neem uw laptop uit uw huis , kunt u overwegen een. Een andere optie is een laptop sleeve . Sleeves zijn kleine zaken die meestal geen handgrepen , maar bieden extra vulling zodat kleine hobbels niet uw computer kwetsen . Zak en mouw maten gaan door de grootte van de computer waarop ze zijn gemaakt om zo ervoor zorgen dat u niet beschikt over een 15 inch tas te kopen voor uw 17 inch laptop .
Batterijen en Schijven
< br >

Terwijl uw laptop kwam waarschijnlijk met zijn eigen batterij , het hebben van een back-up batterij is een verstandige praktijk als je op reis bent . U kunt ook in staat om een batterij die een langere lading dan uw geïnstalleerde batterij houdt , waardoor u meer tijd tussen de kosten vinden . Kleine stations zoals USB -sticks bieden handige manieren om gegevens tussen computers en gebruikers op te slaan en te transporteren . Ze zijn ideaal voor laptops omdat deze kleine stations zijn ook bedoeld voor draagbaarheid .
Algemeen Computer Accessoires

Algemeen computer accessoires algemeen gebruikt met desktops zijn nut bewijzen wanneer uw laptop is stilstaat. Met de juiste connecties , een externe monitor bedoeld voor een desktop of zelfs uw televisie kan een laptop accessoire geworden , waardoor voor twee monitoren en een groter display . Met een dergelijke opstelling, kunt u accessoires zoals een draadloos extern toetsenbord en muis te overwegen , zodat u niet hoeft naast je laptop of externe scherm om ze te gebruiken te zijn .
< Br >

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te upgraden mijn Sony Vaio…
·HP Pavilion Z E4900 Demontage …
·Hoe maak je Hookup een MIDI na…
·Dell XPS M1330 : Een schijf zi…
·Hoe maak je een Lenovo laptop 
·Specificaties voor een ThinkPa…
·Hoe maak je een touchscreen In…
·Manieren om Cool Down uw lapto…
·De voordelen van het formatter…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Wat zijn PC Specs voor het spelen van ga…
·Toshiba Qosmio G35 - Av600 Specs 
·Hoe de Witte Lichaam van een MacBook Cle…
·Hoe te Downgrade een iPad tot 321 Van 42…
·Hoe Memory Modules Test 
·Hoe kan ik een externe ATM Machine insta…
·Hoe maak je een HP C4200 Uninstall 
·Hoe te Refill een HP11 inktcartridge 
·Toepassingen voor Real een iPad 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com