Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Kenmerken van een goede Refurbished Laptop
Als je niet het geld hebben voor een dure , gloednieuwe laptop , de aankoop van een vernieuwd model kan een betere keuze zijn . Dus zolang u en selecteert zorgvuldig , kan een gerenoveerd laptop net zo functioneel als een gloednieuw model . Sommige verkopers kunnen noemen hun laptop "refurbished " als het is eigenlijk gewoon een tweedehands machine . Een actueel gerenoveerde laptop is grondig gecontroleerd en hersteld als nieuw werkende staat . Namen merk

Bij aankoop van een laptop gerenoveerd , merknamen zijn het beste . Dit komt omdat de grotere computer merken zoals Apple en Dell hebben feitelijke opknappen afdelingen . Wanneer een computer is teruggegeven aan het bedrijf het is om het opknappen afdeling , waar de laptop dan wordt gecontroleerd op functionaliteit en herstelde de fabrieksinstellingen terug gestuurd . Kleinere computer bedrijven kunnen niet dezelfde middelen of voordeel van een dergelijke afdeling , wat betekent dat uw kan een computer die niet uitgebreid is gecontroleerd op kwaliteit te krijgen .
Tech Specs

een van de beste manieren om ervoor te zorgen krijg je een kwaliteit gerenoveerd laptop is aan de specificaties van de nieuwe versie van het apparaat online te vinden . Trek de specs en vergelijk ze met die van de gerenoveerde laptop . De twee lijsten moeten bijna wel precies hetzelfde , het besturingssysteem , geheugen , videokaarten en harde schijfruimte moeten allemaal hetzelfde als een laptop is goed opgeknapt worden . Als de gerenoveerde laptop niet zulke specificaties hebben , vraag de verkoper direct om ervoor te zorgen dat je koopt een ongewijzigd computer .
Batterijduur

Met gebruik na verloop van tijd , laptop levensduur van de batterij afneemt . De aanschaf van een laptop gerenoveerd met een aanzienlijk lagere levensduur van de batterij dan nieuwe versies van dezelfde computer kan een rode vlag . Niet alleen betekent het je minder tijd om te werken zonder een adapter te hebben, maar het zou kunnen wijzen in de richting onzorgvuldig opknappen . Een gerenommeerd bedrijf zal altijd voorzien van een nieuwe batterij als de oude batterij niet meer functioneert op volle capaciteit .
Cosmetische staat

Als het gaat om laptops , moet je heel veel beoordelen hen op basis van hun dekking . De cosmetische conditie van een laptop kunt u meer aanwijzingen te geven in hoe het werd behandeld voordat het werd gerenoveerd . U wilt een computer die is zacht omgang en gebruik voor de beste ervaring . Scheuren in het scherm , kapotte scharnieren , diepe sneden in de behuizing en de ontbrekende onderdelen wijzen allemaal in de richting van een machine die is misbruikt en misschien niet zo functioneel als een laptop in een betere conditie .

Previous: Next:
  laptops
·School Laptop Beleid 
·Hoe maak je herconditionerings…
·Compaq 2510p Boot Options 
·Hoe de CMOS-batterij Veranderi…
·Hoe kan ik een Sony laptop kop…
·Hoe kan ik een Toshiba Laptop …
·De HP Pavilion laptop Power we…
·Hoe de Shell vervangen op een …
·Hoe te toetsen vervangen op ee…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe de inktcartridge Chip in een HP 1050…
·Hoe meer RAM-geheugen installeren in mij…
·Hoe maak je een moederbord upgraden 
·Hoe te vinden of een videokaart is PCI o…
·Hoe kan ik een partitie in Windows XP he…
·Hoe AGP identificeren 
·Hoe je naar de Memory Chip in de voorzij…
·Hoe de Write - Protection verwijderen op…
·Hoe maak je een Riser Card Monteer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com