Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Een 13 - inch MacBook Vs . de MacBook Pro
Alleen beschikbaar met een scherm van ongeveer 13 centimeter diagonaal , de MacBook is het instapmodel laptop van multinational computer -technologie bedrijf Apple Inc Aan de andere kant van het spectrum is laptop op het hoogste niveau van de onderneming , de MacBook pro , die ook een 13 - inch versie , de andere twee grootte keuzes zijn de 15 - inch en 17 - inch . Omvang en Display

Hoewel de MacBook Pro 13 - inch aanbod overeenkomt met de eenzame omvang norm van de MacBook --- de werkelijke precieze diagonaal is eigenlijk 13,3 centimeter --- het is een kleinere en lichtere laptop . De MacBook Pro meet 12,78 centimeter in de breedte , 8,94 centimeter in de diepte en 0,95 cm hoog , met een gewicht van 4,5 pond. De MacBook heeft een 13 -inch breed , 9,12 -inch diepte , 1,08 - inch lengte en een gewicht van 4,7 pond. Beide 13 - inch -items hebben een resolutie van 1280 bij 800 pixels . De 15 - en 17 - inch versies van de MacBook Pro , echter , overtreffen de Macbook beeldkwaliteit met 1440 bij 900 pixels en 1920 bij 1200 pixels , respectievelijk
Processor en Geheugen
< br . >

Elke MacBook wordt geleverd met een 2,4-GHz Intel Core 2 Duo P8600 processor . De 13 - inch versie van de MacBook Pro heeft de 2,3-GHz Intel Core i5 - 2415M processor of de 2,7 GHz Intel Core i7 - 2620M , die behoren tot de productiecyclus van Intel Corp ' s vlaggenschip Core merk dat de Core 2 generatie geslaagd . De 15 - en 17 - inch MacBook Pro's krijgen quad -core Intel Core i - serie chips , die twee keer zo krachtig . Terwijl de MacBook heeft 2 GB vooraf geïnstalleerde systeemgeheugen en maximale uitbreiding van 4GB , elke MacBook Pro verdubbelt die nummers .
Opslag en Multimedia

De MacBook heeft een standaard 250 GB harde schijf , terwijl de 13 - inch MacBook Pro krijgt een met 320 of 500 : alle spinnen bij 5400 omwentelingen per seconde . De grotere MacBook Pro's krijgen HDD's met maximaal 750 GB aan gegevens opslaan . De optische drive is er een die kan afspelen en opnemen cd's en dvd's . De MacBook krijgt de 256MB NVIDIA GeForce 320M grafische processor voor zijn video-en grafische mogelijkheden , terwijl de 13 - inch MacBook Pro maakt gebruik van de 384MB Intel HD Graphics 3000 chipset van de processor , de andere MacBook Pro's voegen een 256 MB AMD Radeon HD 6490M of 1GB AMD Radeon HD 6750M met de Intel chipset . Opgenomen op elke laptop is een merk Apple iSight- webcam .
Networking and Interfaces

voor bekabelde netwerken , elke MacBook en MacBook Pro heeft een Ethernet-aansluiting die voorziet in maximaal tot 1000 megabit , of een gigabit per seconde in data -overdrachtssnelheid . Draadloze netwerken is afkomstig van een AirPort Extreme Wi - Fi- kaart die voldoet aan de Institute of Electrical and Electronics Engineers ' 802.11a/b/g standaarden en Bluetooth 2.1 + Enhanced Data Rate connectiviteit . Externe interfaces omvatten een RJ - 45 aansluiting voor de Ethernet- , DisplayPort-uitgang , en hoofdtelefoon en microfoon aansluitingen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te Zet de ventilator in ee…
·Hoe Blue Keys activeren op een…
·Hoe je AV-kabels aansluiten op…
·Hoe de Audio Output Driver ins…
·Hoe je muis Scroll op een lapt…
·Hoe de Touchpad uitschakelen i…
·Hoe om te controleren een Lapt…
·Hoe de herstelpartitie gebruik…
·Hoe te Scrap laptopbatterijen …
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een oude C Drive Gebruik 
·Hoe de Dell Latitude D630 Bluetooth-kaar…
·Hoe maak je een harde schijf kopen om al…
·Xl7 cd oplossen 
·Hoe maak je een Hibernating Gateway Lapt…
·Hoe kan ik drivers voor GDR8162B bijwerk…
·Hoe maak je een cd kopiëren naar een SD…
·Hoe om tv te kijken op een laptop met ee…
·Trucs om een harde schijf Make Spin Up 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com