Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Laptop Speaker Sound Is Broken Up
Glitches , knalt en knettert kan een audio luisterervaring verpesten . Als het geluid dat door je laptop speakers komt is opgebroken , dit geeft meestal een probleem met het stuurprogramma van de geluidskaart of een knelpunt in audio processing van het systeem . Om dit probleem op te lossen , problemen die met geluid drivers van uw laptop en controleren van het systeem audio verwerkingsketen voor problemen . Verbeteringen

Sommige geluidskaarten bevatten " Enhancement " die zijn ontworpen om uw laptop speakers produceren een beter geluid . Deze verbeteringen uitschakelen kan een gebroken - up audio- probleem op te lossen . Open het Configuratiescherm van Windows , selecteer " Hardware en geluiden " en klik vervolgens op de " Sound " link. Klik op het pictogram "Speakers " , klik vervolgens op de knop "Eigenschappen " . Schakel over naar het tabblad " Verbeteringen " en vink het vakje naast " Alle aanpassingen uitschakelen . " Klik op " OK " om alle dialoogvensters te sluiten , dan spelen een geluid om de geluidskaart te testen .
< Br >
drivers

beschadigde of verouderde geluidskaart drivers kan het geluid veroorzaken op uw laptop te breken . Download en installeer de nieuwste stuurprogramma's van de website van de fabrikant van de laptop . Als u de online drivers niet kan vinden , gebruikt u Windows op de geluidskaart drivers automatisch geïnstalleerd . Open Apparaatbeheer van Windows en ga naar " Geluid , video en spelletjes . " Rechtermuisknop op het pictogram van de geluidskaart en selecteer " Installatie ongedaan maken . " Volg de aanwijzingen om het stuurprogramma te verwijderen , dan start u de laptop . Wanneer Windows herkent uw geluidskaart, selecteer " automatisch zoeken naar bijgewerkte stuurprogramma's zoeken " om de driver automatisch te installeren .
CPU

Hardlopen resource - intensieve audio programma's , zoals digitale audioproductiesoftware op een laptop kan CPU van de computer te worden overbelast veroorzaken . In het algemeen , laptop computers hebben minder krachtige processoren dan desktop systemen . Een audioprogramma die soepel draait op uw bureaublad kunnen worstelen op uw laptop . Als de CPU overbelast wordt , het geluid begint te breken . Om dit te voorkomen , configureert u uw audio -software naar het laagste - kwaliteit audio-instellingen gebruiken . Lopen meer dan een paar audio-plug - ins in uw audiosoftware kan ook leiden tot de CPU te overbelasten , verwijderen een aantal van de plug - ins om dit probleem op te lossen
Anti - virus programma's en streaming audio < . >

Bepaalde anti - virus programma's br scant alle gegevens die uw laptop transfers van het internet, inclusief streaming audio . Als streaming audio begint de sloop, maar andere audiobronnen afspelen soepel , kan uw anti - virus programma worden het probleem veroorzaakt . Schakel uw anti - virus programma tijdelijk te controleren of dit het geval is . Als streaming audio speelt soepel , terwijl de anti - virus software is uitgeschakeld , opnieuw inschakelen van de anti - virus , dan is het configuratie sectie te openen . Uitschakelen netwerk monitoring voor het programma dat u gebruikt om audio te streamen . Als het probleem aanhoudt , downloadt en installeert u een ander anti - virus programma .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe meer RAM-geheugen installe…
·Hoe Laptop Monitor Scharnieren…
·Hoe vertel ik wat Model Mijn I…
·Hoe kunt u kopen in Oude lapto…
·Hoe het verhogen van Lenovo S1…
·Dell M70 Specificaties 
·Hoe maak je een Blu-Ray drive …
·Hoe kan ik een Toshiba M35X he…
·Hoe gebruik je je laptop om te…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Hoe gebruik je een iPad 3G aan Sluit een…
Hoe kan ik een laptop te vervangen door …
Hoe kan ik muziek en Sound Audio afspele…
Hoe maak je een iPad laden via een lapto…
Hoe om geluid te horen op een iPad 
Hoe je het geluid instellen op de iPad K…
De externe luidspreker op mijn iPad werk…
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een PS2 Game Mod op een PC 
·Hoe Hook - up van een laptop op een TV v…
·Hoe u de Maxtor harde schijf te worden e…
·Hoe maak je een Disk Clone 
·Hoe maak je een interne harde schijf ins…
·Hoe kan ik een HP Laptop Batterij oplade…
·Hoe Hook Up My netbook aan Wireless 
·Hoe kan ik een foto in een jaarboek Tran…
·Scannen met HP 6310 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com