Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Mijn Dell Latitude C840 is oververhit en uitschakelen
Als uw Dell Latitude C840 steeds ouder , zou je kunnen beginnen om problemen met het oververhitting merken. Ook al laptops zijn ontworpen voor een goede luchtstroom , kan de ventilator en heatsink verstopt raken met stof in de tijd. Met een gebrek aan lucht , kan een laptop CPU beginnen te oververhitten . Wanneer uw laptop processor te warm wordt , kan het afgesloten om schade aan de laptop te voorkomen . Door te voorkomen dat uw computer niet te warm , kunt u het verbeteren van de levensduur van uw computer en zelfs te verhogen zijn prestaties . Tekenen van een oververhitting Laptop

Het deel van de computer dat de meeste warmte genereert is de processor . De processor is het "brein " van een computer en heeft het meeste werk . Volgens " CPU World, " de Pentium 4 - M processor in de Dell Latitude C840 kan een maximale temperatuur van 100 graden Celsius of 212 graden Fahrenheit weerstaan ​​. In het algemeen moet de computer eigenlijk veel koeler . Fans van uw laptop draaien te laten circuleren lucht houden van de processor in de 50 tot 70 graden Celsius range ( 122-158 graden Fahrenheit ) . Een teken dat uw computer is oververhitting is een fan herhaaldelijk versnellen of constant draait zeer snel of hard . Als uw laptop de processor te warm wordt , kan de laptop plotseling stilgelegd en zonder waarschuwing .
Koellichaam reinigen

Een heatsink is samengesteld uit meerdere dunne stukken metaal die nauw elkaar in een wafel . Het ligt naast de ventilator van de computer , het absorbeert en verdeelt warmte . De heatsink werkt omdat het oppervlak van het metaal is zo groot , maar het is algemeen compact omdat de plakjes metaal zijn zo dicht bij elkaar . Het reinigen van de heatsink is geen eenvoudige taak en moet niet worden geprobeerd door degenen die geen computer reparatie eerder hebben gedaan . Zorg ervoor dat de computer is aangesloten . Om toegang te krijgen tot de heatsink , draai de onderkant van de behuizing van de laptop en scheiden de zaak uit het lichaam van de computer . Gebruik een fijn kwastje of een wattenstaafje om vuil of stof dat zich heeft verzameld in of op de heatsink te verwijderen .
Fan Cleaning

Een eenvoudiger methode van koeling de computer is om routinematig reinigen van de ventilator . Na verloop van tijd , zal vuil en stof ophopen op de ventilator . Gebruik een blikje lucht te spuiten in de ventilatieopeningen van de computer . Deze lucht lost het vuil en stof .
Routineonderhoud

Omdat het zo simpel is om fan van je laptop schoon te maken , doe het om de paar maanden . Bij het gebruik van uw laptop , houd het op een vlakke ondergrond met voldoende ruimte rondom voor luchtstroom doeleinden . Als u uw computer op een zachte ondergrond, zoals uw schoot of kussen , kan warme lucht niet gemakkelijk ontsnappen uit de openingen , waardoor de interne temperatuur verhogen . Een lap desk kan een goed alternatief voor uw schoot te zijn als u wilt uw laptop te gebruiken op de bank of in een stoel .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de geheugenkaartlezer gebr…
·De specificaties van de Panaso…
·Hoe de Crystal Eye Webcam Driv…
·Toshiba Qosmio X300 Specificat…
·Hoe je de batterij opnieuw kal…
·Problemen met de hibernationst…
·Hoe te Laptops verbinding naar…
·De HP DV4 Vs . Macbook 
·Hoe IBM Thinkpad Keys Reinig 
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Hoe de Driver Fix aan Bekijk de Flash Dr…
·Hoe maak je een Windows-partitie in Maci…
·Hoe kan ik bestanden ophalen uit een lap…
·Hoe de chip resetten op een Pro9000 
·Hoe maak je verbinding een VHS camcorder…
·Computer Concepts Basics 
·Hoe de iContact Webcam installeren 
·Hoe de Glass Clean op een Canon scanner 
·Hoe maak je een USB Electronics Organisa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com