Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
IBM R32 Batterij laadt niet op
De IBM Thinkpad R32 laptop eerste kwam uit in 2002 , terwijl IBM vervaardigde nog de ​​Thinkpads . In 2005 , IBM verkocht de Thinkpad productlijn aan Lenovo , die nu produceert en ondersteunt alle Thinkpads . IBM Thinkpads zijn de enige laptops gecertificeerd voor gebruik in de ruimte en worden gebruikt voor het International Space Station . Toen de IBM R32 batterij laadt niet op , controleer dan de adapter voordat u de batterij vervangt . Controleer Adapter

Voordat vastgelopen de batterij , bevestigen dat de wisselstroom adapter correct is aangesloten op de Thinkpad en het stopcontact . Controleer of het stopcontact staat , of zet de schakelaar verbonden met de uitlaat . Verwijder de batterij uit de Thinkpad en steek de adapter terug in de Thinkpad om te zien of dit de bevoegdheden van de laptop . Als de adapter niet de macht van de laptop zonder de batterij , de fout is met de AC- adapter en de batterij niet .
Accu Too Hot

Als de batterij is te heet , het zal niet instemmen met een lading . Verwijder de batterij uit de laptop en laat hem afkoelen . Als alternatief , plaats de batterij in een luchtdichte zak diepvries , en leg dan de tas en de batterij in een andere afgesloten diepvrieszak . Zet de zak in de vriezer gedurende dertig minuten . Verwijder de batterij uit de vriezer en de zakken en zet het terug in de laptop . Controleer om te zien of het een heffing zal accepteren . Als dit niet gebeurt , de batterij vervangen.
Li - Ion batterij

De IBM Thinkpad R32 Thinkpad maakt gebruik van een acht - cel lithium - ion batterij in staat is twee en een half tot drie uur batterijduur zonder lading. Het heeft een uitgangsspanning van 14,4 volt , en duurt ongeveer drie uur volledig opgeladen . Lenovo niet langer maakt deze specifieke accu , maar er zijn alternatieve batterijen beschikbaar die zal werken in de R32 Thinkpad . Sommige vervangende batterijen zijn 4000mAh soort gemaakt door Bavvo , AGPtek , Brilsmurf Deal en Jong Micro .
Vervangingsbatterijen

Vervangende batterijen
voor de R32 Thinkpad zijn beschikbaar en variëren in prijs vanaf $ 13 tot $ 100 online , afhankelijk van of het een origineel R32 batterij of een vervanger is. Vóór de aankoop van een vervangende batterij , bevestigen dat het compatibel is en voldoet aan de specificaties voor een R32 Thinkpad .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een Power Cord , d…
·Over Wireless Laptops 
·Specs voor een Acer Aspire AS5…
·Hoe kan ik een CMOS-batterij v…
·Hoe te Enter het opstartmenu o…
·Hoe maak je macht een laptop z…
·Hoe je het scherm op een Toshi…
·Onverwachte Shutdown op mijn M…
·Hoe een netwerkkaart vervangen…
  Related Articles
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een iPad Battery 
Batterij Capaciteit van een iPad 
Heeft een Locked IPad Save Battery ? 
Hoeveel mAh Zijn in een iPad batterij ? 
IPad Life Battery Aanbevelingen 
IBM ThinkCentre 34U Specs 
Hoe maak je een IBM NetVista videokaart …
Hoe maak je een videokaart installeren o…
  Hardware Articles
·Hoe je RAM installeren in uw Dell 8200 D…
·Personal computer harde schijf Aansluiti…
·Hoe maak je een Noisy Laptop Fan Rustig 
·Hoe de Recovery Disc gebruiken voor eMac…
·Hoe maak je een PC videokaart wijzigen 
·Specificaties voor een Xeon 3040 
·Cursorbesturingsapparaten gebruikt in co…
·Problemen met een EMachines Computer Spe…
·Hoe de interne CD Burner Verandering in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com