Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Mijn Dell Latitude interne microfoon werkt niet
Uw Dell Latitude laptop bevat een interne microfoon die wordt gebruikt voor webcams , spraakherkenning en geluidsopnames . Als de microfoon niet werkt , is het waarschijnlijk een fout in de configuratie met uw software of het besturingssysteem . Met behulp van een eenvoudige opnameprogramma zoals Windows 7's ingebouwde Sound Recorder zal de functie van de microfoon te isoleren zonder zorgen over de verkeerde configuratie van een ander complex programma . Als de microfoon nog steeds niet werkt , dan weet je dat er een probleem bestaat buiten het oorspronkelijke programma . Het inschakelen van de microfoon

interne microfoon De Dell Latitude 's moeten worden ingeschakeld voordat het goed kan functioneren. Standaard is de microfoon is ingeschakeld , maar een ander programma of ondeugende gebruiker kan het hebben uitgeschakeld . Klik met de rechtermuisknop op het luidsprekerpictogram in het Windows 7 systeemvak en selecteer "Opnemen Devices . " Klik met de rechtermuisknop " Microphone " in het venster Geluid en selecteer " Enable . " Als je ziet " Disable ", dan is de microfoon is al ingeschakeld . < br >
niveaus Microphone

De interne microfoon werkt niet als het niveau te laag zijn te pikken geluid . Evenzo, als de Dell microfoon is uitgeschakeld , zal het niet werken . Klik met de rechtermuisknop " Microphone " in het venster Geluid en selecteer "Eigenschappen . " Klik op ' Levels ' van het venster Microphone Eigenschappen. Als de spreker toont een rode cirkel gesneden , de microfoon is uitgeschakeld , klikt u op het pictogram om het weer in te schakelen . Sleep de schuifregelaar naar rechts om de gevoeligheid van de microfoon te verhogen .
Audio Drivers

De microfoon lift mee op audio drivers van de Dell Latitude 's . Als de stuurprogramma's werd beschadigd toen de microfoon het signaal niet goed . De installatie van de stuurprogramma's en herstarten van uw systeem dwingt Windows 7 aan de drivers opnieuw te installeren . Klik op de "Start "-knop , typ " Apparaatbeheer " en klik op " Apparaatbeheer in de zoekresultaten . Rechtermuisknop op de audio -driver onder " Geluid , video en spelletjes " en klik op " Installatie ongedaan maken ". Start de computer opnieuw .
Dell Support

Als de interne microfoon nog niet werkt , kan het zijn dat u hardware problemen . Als uw systeem is nog steeds onder de garantie valt , zal Dell Support te kunnen repareren of vervangen van de laptop . Bel Dell Support op 1-877-293-1197 of bezoek support.dell.com om een online support chat- sessie te openen .
Externe Microfoons

Als de interne microfoon is disfunctioneel , de makkelijkste oplossing is om een externe microfoon aan te schaffen. Dell Latitude computers bieden een speciale microfoon aansluiting aan de rechterkant van de laptop , evenals een USB -poort . Vrijwel alle externe microfoon kan worden aangesloten op de Latitude en automatisch gedetecteerd en geactiveerd .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een Dell Latitude D…
·Dell Vs . Sony Laptops 
·Hoe de macht beheren op een la…
·Hoe maak je een schijf terugze…
·Hoe maak je de Compaq V2000 aa…
·Hoe het toetsenbord te vervang…
·Hoe maak je Stuur een laptop n…
·Hoe schakel ik het numerieke t…
·Hoe kan ik een laptop Scharnie…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Hoe maak je Random Letters van een toets…
·Hoe je Voeg de HP 2600n aan mijn MacBook…
·Hoe krijg je toegang tot de CMOS -config…
·Fundamentals over Computer Hardware 
·Welke soorten ExpressCards Zal met E1705…
·Verschil tussen een Laptop Dock & a Batt…
·Hoe maak je afdrukken annuleren op een H…
·HP 6735b Specs 
·Cache Database Vs . Relational Database 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com