Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Zal een Docking Station voor Dell D630 Breng de E6410 ?
De Dell Latitude D630 notebook heeft een optioneel dock genaamd de D /Dock Expansion Station . De D /Dock is geschikt voor alle notebooks in de Latitude D -serie en geeft de notebook een aantal extra input /output -poorten en hardware aansluitingen . Het is echter niet compatibel met de Dell Latitude E6410 of een andere E - serie notebook . Kenmerken D /Dock

De D /Dock heeft verschillende input /output -poorten aan de achterkant , inclusief modem en netwerken poorten , S -Video , VGA-en DVI -monitor -poorten , audiopoorten en perifere havens . Hiermee kunt u het docking station permanent verbinden met de hardware die je nodig hebt in huis met behoud van de mogelijkheid om uw notebook los te koppelen en te gebruiken op de weg . Bovendien , de D /Dock heeft een sleuf voor een desktop computer PCI-uitbreidingskaart en een modulaire opslagapparaat, zoals een optische of diskettestation.
Dell Latitude E6410

De Dell Latitude E6410 is een Intel Core i5 - of Core i7 -notebook met Intel of NVIDIA Quadro graphics, ondersteuning voor maximaal 8 GB aan RAM-geheugen en een 14,1 - inch scherm . De E6410 heeft drie USB -poorten , een gedeelde USB /eSATA-poort , een FireWire-poort , een optionele modem poort , een Ethernet-poort , een VGA-aansluiting , een smart card slot en een geheugenkaartlezer . De E - Port Plus - het docking station voor de E6410 en andere E - series notebooks - voegt extra poorten , zoals een parallelle poort , DisplayPort , DVI-poort , seriële poort en twee PS /2 poorten . De E - Port Plus mist de PCI- kaartsleuf en modulaire inrichting baai van de D /Dock .
Docking

Het docking -poort voor een Dell D - serie notebook is aan de onderzijde van de computer , bij de achterkant . Na het aansluiten van de D /Dock op een stopcontact , kunt u de computer te koppelen door het te plaatsen op de aansluiting aan de voorkant van het dock . Als de computer is ingeschakeld en het docking stekker goed , de twee kleine ronde knoppen aan de bovenkant van de D /Dock gloed groen .
Loskoppelen

verwijderen van een computer uit de D /Dock , slaat u uw werk op en sluit de computer af . U kunt ook de computer in de standby-modus , tenzij je een PCI-kaart in de D /Dock geïnstalleerd . De release hendel aan de achterkant van de D /Dock kunt u de computer te ontgrendelen . Zet de hendel , drukt u op de grote ronde knop op de bovenkant van de D /Dock en trek de computer recht omhoog .
Alternatief

Hoewel de Dell D /Dock werkt niet met E - serie notebooks , andere bedrijven, zoals Kensington , Targus en Belkin vervaardigen " universele docks ' die soortgelijke mogelijkheden toe te voegen door het aansluiten van de USB-poort van een notebook of ExpressCard-sleuf . Deze dokken extra USB poorten toe meestal aan de computer en kan ook poorten voor monitoren , luidsprekers en Ethernet-kabels zijn voorzien .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe krijg je opstarten vanaf e…
·Het touchpad op mijn Lenovo T4…
·Hoe kan ik een PCMCIA kaart in…
·HP 8510W Oververhitting 
·Wanneer werd de eerste laptop …
·Hoe maak je een fan installere…
·Laptops zijn krachtiger dan oo…
·Hoe herstel ik een Toshiba Qos…
·Hoe te Dim het scherm op een l…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe vindt u de driver naam voor mijn Mot…
·IMac 2.16 Vs . iMac 2.40 
·Hoe om te controleren signaalsterkte op …
·Wat is APN op mijn router ? 
·Hoe te wissen persoonlijke informatie ui…
·How to Set Up een Sprint SP - 660ME - 61…
·Tekenen dat een WD externe harde schijf …
·Wat Is Thinkpad X61 
·Hoe de voeding vervangen op een Gateway …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com