Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Wat is een Amazon Kindle 2 ?
De Kindle 2 , de tweede versie van Amazon.com 's Kindle elektronische reader of e - reader , de verkoop ging in het begin van 2009 . Kindle 2 gebruikers kunnen elektronische boeken uit de Kindle Store bij Amazon.com downloaden , lees de boeken op de Kindle , en luister naar de boeken met behulp van de " Read to Me" -functie . Extra Kindle 2 functies zijn een rudimentaire webbrowser en fundamentele MP3 -speler vaardigheden . Downloads E - book

De Kindle 2 kan direct downloaden een van de 350.000 plus e - books , tijdschriften, kranten en blogs aangeboden in de Kindle Store vanaf april 2011. Het e - book downloads kunnen worden geïnitieerd vanuit zowel de Kindle 2 zelf of uit de Kindle eigenaar Amazon.com account op een personal computer . Book downloads in minder dan 60 seconden , volgens Amazon.com .
E - Book Storage

De Kindle 2 is in staat om met meer dan 1.500 e - books op een keer , en maakt gebruik van 1.4 gigabytes van de totale 2 GB geheugen van het apparaat voor het opslaan van content .
Kindle 2 Afmetingen

de Kindle 2 is zeer licht van gewicht , bij 10.2 gram . Bij 8 cm in hoogte , 5,3 cm breed en ongeveer 1/3 van een inch dik , Amazon zegt de Kindle 2 is " zo dun als de meeste tijdschriften . " De Amazon.com Kindle 2 verkoop pagina toont een Kindle 2 side - by - side met een potlood om een visueel beeld van de grootte van het apparaat te geven .
Andere Kindle 2 functies
< br >

Terwijl het primaire gebruik van de Kindle 2 is het lezen van e - books , Amazon.com voegde een aantal nieuwe functies , nog in de experimentele fase , om deze generatie van de Kindle-apparaat . Deze functies omvatten de " Read to Me" -optie , waarin Kindle lezers kunnen een elektronische stem die tekst hardop leest activeren . De Read to Me-functie is beschikbaar voor de meerderheid van de Kindle e - books , en is alleen beschikbaar als uitgever van het boek in het bijzonder de functie verboden . De Kindle 2 MP3-speler maakt het downloaden van MP3 - formaat muziek of podcast- bestanden van de pc van de gebruiker. De muziekbestanden kunnen worden afgespeeld wanneer de Kindle 2 is ingeschakeld , en worden gebruikt als muziek voor het lezen , indien gewenst . De Kindle 2 webbrowser , die Amazon.com termen van een ' basic webbrowser , " is bedoeld voor het lezen van tekst - zware websites zoals Wikipedia en Google . Kindle 2 gebruikers kunnen webpagina's navigeren via de vijf-weg directionele controller , die dezelfde functie als een muis op een personal computer bedient .

Previous: Next:
  ontsteken
·Hoe maak je een Kindle Sync 
·Hoe te Verwijder mijn Knipsels…
·Hoe te Documenten toevoegen aa…
·Hoe lang duurt de Kindle 2 is …
·Wat heb ik nodig om een Kindle…
·Hoe zien of een Kindle Book Hi…
·Hoe maak je een PDF-bestand st…
·U kunt delen eBooks op Kindle …
·Hoe herken ik het verschil tus…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe te Keer de kleuren op een iPad naar …
Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
Hoe kan ik een Apple iPad te melden 
  Hardware Articles
·Hoe de beste Sound Set on My HP DV7 - 12…
·DIY CPU Cooling 
·Power Supply Failure in een Toshiba L300…
·How to Set Up een NVIDIA GeForce 8600 gr…
·Hoe vindt u My Printer URL voor delen 
·Hoe maak je een harde schijf Met de Spel…
·Hoe kan ik begrijpen de hardware van een…
·Hoe kan ik iets verwijderen vóór de ve…
·Hoe te Hit F12 op een MacBook 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com