Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Hoe gebruik ik persoonlijke documenten op een Kindle 2 ?
Naast het weergeven van e-boeken gekocht via de Amazone boekhandel , de Kindle 2 kan uw persoonlijke documenten weer te geven . De Kindle kan alleen begrijpen een klein aantal bestandsformaten , zodat Amazon biedt een dienst waar ze automatisch documenten te converteren naar Kindle - vriendelijke formaten en stuur ze naar uw apparaat . Als u wilt voorkomen dat de $ 0,15 per megabyte vergoeding Amazon kosten om bestanden rechtstreeks naar uw apparaat , kan Amazon -bestanden omzetten en deze naar uw computer . Vervolgens brengt u de geconverteerde bestanden naar je Kindle via USB . Wat je nodig hebt
Kindle USB -kabel
Toon Meer Aanwijzingen
Overdracht via Whispernet
1

Bezoek Amazon 's " Beheer uw Kindle " pagina en log in op je Amazon-account . Selecteer "Edit Info " van de sectie " Uw Kindle " . Typ een naam voor uw Kindle in de " e-mailadres" tekstvak . Klik op " Information Update" om het adres op te slaan.

Type 2 uw persoonlijke e -mailadres in het " Uw Kindle Approved e-maillijst " tekstgebied en klik op " Adres toevoegen . "
< br > 3

Open uw persoonlijke e-mail client . Componeer een bericht naar de naam van het e-mailadres van je Kindle bij kindle.com . Bijvoorbeeld , als je je Kindle " Joe ", genoemd zou u een bericht te sturen " Joe@kindle.com . " Bevestig de bestanden die u wilt sturen naar uw Kindle aan de e-mail .
4

Stuur de e-mail . Binnen vijf minuten , zal je Kindle beginnen met het downloaden van de geconverteerde versie van de bestanden die u verzonden als de bestanden waren kleiner dan 5 megabyte ( MB ) . Grotere bestanden kunnen langer
5

nemen . Druk op de "Home " knop aan de rechterkant van de Kindle om terug te keren naar het beginscherm . Uw nieuwe documenten zullen
Transfer zichtbaar in de lijst met documenten op het startscherm zijn. Via USB
6

Bezoek Amazon 's " Beheer uw Kindle " pagina en log in op je Amazon account. Selecteer "Edit Info " van de sectie " Uw Kindle " . Typ een naam voor uw Kindle in de " e-mailadres" tekstvak . Klik op "Update Information " om het adres op te slaan.
7

Open uw persoonlijke e-mail client . Componeer een bericht naar de naam van het e-mailadres van je Kindle bij free.kindle.com . Bijvoorbeeld , als je je Kindle " Joe ", genoemd zou u een bericht te sturen " Joe@free.kindle.com . " Bevestig de bestanden die u wilt sturen naar uw Kindle aan de e-mail .
8

Stuur de e-mail . Binnen vijf minuten , zal u een antwoord e-mail ontvangen met de geconverteerde bestanden gekoppeld . Open de e-mail en klik op de bestandsbijlagen om ze te downloaden naar uw computer . Bewaar alle van de geconverteerde bestanden naar dezelfde locatie .
9

Open ' Deze Computer ' uit het menu Start op uw computer . Sluit het grote uiteinde van de USB-kabel van je Kindle in een beschikbare USB- poort op uw computer . Steek het kleine uiteinde in de USB-poort op je Kindle . Dubbelklik op het pictogram dat wordt weergegeven in het venster "Deze computer" op uw Kindle te openen .
10

Sleep de geconverteerde bestanden van uw computer naar uw Kindle . Sleep elk bestand in de juiste map , bijvoorbeeld , moet leesbare documenten gaan in de map ' Documenten ' op je Kindle , terwijl muziekbestanden moet gaan in de map van de Kindle 's " Music "
11

Klik op de . " Back " knop in de file browser op uw computer om terug te keren naar het venster "Deze computer " . Rechtermuisknop op het pictogram van uw Kindle en selecteer " Eject , " maak de USB -kabel uit de Kindle en de computer .
12

Druk op de "Home " knop aan de rechterkant van de Kindle aan terug te keren naar het beginscherm. Uw nieuwe documenten zichtbaar zijn in de lijst met documenten op het home-scherm zal zijn .

Previous: Next:
  ontsteken
·Help met een Kindle Connection…
·Het verschil tussen Kindle mod…
·Hoe PDF-bestanden uit mijn SD …
·Hoe kan ik boeken downloaden v…
·Hoe kan ik een AZW File Kopië…
·Hoe kan ik een Kindle kopen vo…
·Hoe je webpagina's Get on My K…
·Hoe te Documenten opmaken voor…
·Hoe lang duurt de Kindle 2 is …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Write Protection Fout op …
·Installeren Laptop RAM Into a Desktop 
·Hoe gemakkelijk Demonteer mijn Mac iBook…
·IBM T41 Error 187 Oorzaken 
·Hoe maak je een Credit Card Reader voor …
·Hoe kan ik een Dell Latitude Upgrade D26…
·Hoe kan ik TV Shows Opnemen naar DVD met…
·Problemen met de TV Wonder 600 
·De dagen van het hebben van een USB-kabe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com