Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Het verschil tussen Kindle modellen
Amazon's best verkopende product , de Kindle , combineert het plezier van het lezen met het gemak van een draagbare en lichtgewicht e - reader . De ultradunne apparaat kan maximaal 3500 boeken en biedt een dergelijke verbeterde opties zoals een woordenboek en notitie -functie . Drie modellen van de Kindle beschikbaar zijn --- de Kindle Wi - Fi , Kindle 3G + Wi - Fi en de Kindle DX . Hoewel ze delen vele kenmerken , verschillen ze in enkele belangrijke gebieden . Speciale aanbiedingen

De Kindle Wi - Fi en 3G Wi- Fi bieden beide de mogelijkheid van een lagere prijs in ruil voor het ontvangen van wat Amazon noemt " Aanbiedingen . " Dit betekent in feite dat om wat geld te besparen , gaat u akkoord ontvangt om advertenties en andere speciale aanbiedingen in de vorm van gesponsorde screensavers . Deze advertenties variëren van gift card biedt tot speciale aanbiedingen voor bijkomende Amazon aankopen .
Connection Options

Zowel de Wi - Fi en 3G Wi - Fi bieden gratis draadloos internet dekking , gebruikt op huis draadloze netwerken en Wi - Fi " hot spots" in het openbaar , maar de DX niet. Daarentegen de 3G WiFi en DX -versies bieden extra , wereldwijde draadloze dekking , wat betekent dat je een draadloos signaal voor uw Kindle overal waar een mobiel signaal bestaat hebben . Dit zorgt voor een maximale veelzijdigheid en het downloaden van mogelijkheden , terwijl je onderweg bent en niet thuis of op andere publiekelijk aangeboden WiFi locaties .
Grootte

de Kindle Wi - Fi en 3G Wi - Fi zijn van dezelfde grootte , meet 7,5 - by - 4.8 inch en een slanke 0.335 - inch dik . Ze wegen op 8.5 oz . en 8.7 oz . , respectievelijk . De DX is groter op 10.4 - by - 7.2 inch , en is slechts iets dikker aan 0,38 centimeter . Hij weegt het dubbele van wat de andere twee doen , maar op 18.9 oz . , Biedt nog steeds grote draagbaarheid .
Batterijduur

batterij
is waar de drie Kindle modellen verschillen de grootst , grotendeels te wijten aan hun aansluitmogelijkheden. Met de draadloze optie uitgeschakeld , de Wi - Fi en 3G Wi - Fi- batterijen voor twee maanden , gebaseerd op een half uur van de dagelijkse leestijd , en het DX duurt twee of drie weken , aldus Amazon . Met de draadloze ingeschakeld , de Wi - Fi-versie duurt het langst bij drie weken , met de 3G Wi - Fi-versie voor de duur van een relatief korte 10 dagen . De DX batterij looptijd van zeven dagen tussen de kosten.
Displayformaat

Omdat de Wi - Fi en 3G Wi - Fi zijn in wezen hetzelfde toestel , maar verschillende draadloze mogelijkheden , hun schermformaten zijn identiek bij 6 inch. De DX , die groter algemeen , bevat een veel groter scherm 9,7 inch . Alle drie bevatten de niet-verblindende , E Ink Pearl scherm , waardoor voor een betere leesbaarheid en contrast, zelfs in fel zonlicht .

Previous: Next:
  ontsteken
·Hoe te Kindle Bestanden Afdruk…
·Hoe te Inloggen op Kindle E 
·Instructies voor een Kindle 
·Hoe kan ik boeken downloaden v…
·Kan ik e - boeken downloaden v…
·Hoe te Kindle gebruiken om GRO…
·Hoe te Downloads Get for Kids …
·Hoe je bestanden naar Kindle M…
·Mijn Kindle Batterij laadt nie…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Verschillende AGP videokaart Slots 
·Video Tape naar DVD conversie 
·Hoe te Flexo Ink Test 
·Kan elke Boek worden gedownload naar de …
·Hoe te verwijderen Back Office en Small …
·Hoe te downloaden van een afbeelding uit…
·Hoe te verbinden van een laptop met het …
·Hoe je het geheugen op de IBM R52 Upgrad…
·Hoe je moederbord Drivers Identificeer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com