Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Mijn iPad Kan geen films Delete
De iPad biedt twee manieren om items te verwijderen , maar begrijpen welke te gebruiken in welke situatie kan verwarrend zijn . Films maken doorgaans gebruik van de pers en houd verwijdering methode , terwijl de tv-afleveringen gebruik maken van de dia -methode . Als de ene methode niet werkt voor de iPad item dat u wilt verwijderen , probeer dan de andere . U kunt ook uw synchronisatie-instellingen te resetten in iTunes op je computer . Anders kan iTunes uw verwijderde video's herstellen de volgende keer dat u uw iPad synchroniseren . Druk en houd

Start uw video's app , of een andere app die de film die u wilt verwijderen slaat . Houd uw vinger op het pictogram film totdat een "X " verschijnt in de linkerbovenhoek . Laat het pictogram en tik op de " X " Tik op " Delete " als u wordt gevraagd om uw film te verwijderen . De pers - en - hold methode werkt voor de meeste items die zijn de top tier in hun groep , zoals een volledig seizoen icoon voor een tv-show , een volledig muziekalbum of een groep van podcasts . Films zijn meestal stand- alone producten , zodat ze gebruik van deze methode .
Slide

Als de film die u wilt verwijderen is een enkele episode binnen een grotere groep , of als het is opgeslagen in een ander dan iTunes app , moet u de dia -methode te gebruiken . Start de app met daarin de film en open een top-tier groeperingen om uw film titel onthullen in de lijst met beschikbare titels. Schuif uw vinger horizontaal over de film titel en een rode knop "Verwijderen " verschijnt . Tik op de knop om uw film te verwijderen . Deze methode werkt ook voor tv-programma's , liedjes en bestandstypen in een verscheidenheid van apps . Over het algemeen , als uw film verschijnt als een icoon , de pers - en -hold methode werken; . Als het verschijnt in een lijst , de glijbaan methode werkt
ITunes Instellingen
< br >

de volgende keer dat u synchroniseert iPad op uw computer , annuleert de automatische synchronisatie door met de rode balk op uw iPad . Klik op de naam van de iPad onder ' Apparaten ' in iTunes en open het tabblad " Movies " . Volg de instructies op het scherm om te bepalen welke films te synchroniseren met uw iPad en welke op de computer te verlaten zonder synchronisatie . Als u klaar bent , klikt u op " Apply " en begint het synchronisatieproces . Dit houdt iTunes uit het herstellen van de verwijderde video op uw iPad als het ook op uw computer .
Overwegingen

Als u gebruik maakt van een ander dan autochtone van de iPad app " video ' app voor uw films en de pers of dia methoden niet werken , contact opnemen met de app-ontwikkelaar om uit te vinden hoe om films te verwijderen via die interface . Als geen van beide methode werkt in het "Video's" app , probeer dan het afsluiten van uw iPad volledig en rebooten . Een software glitch kan verantwoordelijk zijn , en het rebooten van de inrichting zou het probleem moeten verhelpen .

Previous: Next:
  iPad
·U kunt AVI -bestanden om ze te…
·Hoe kan ik Six Pictogrammen In…
·Hoe je bestanden naar een iPad…
·Hoe maak je een iPad aansluite…
·De beste iPad Apps for Google …
·Hoe maak je een Google Calenda…
·Wat is de iPad App voor de sty…
·Hoe kan ik een iPad synchronis…
·Hoe HD- video's naar iPad op M…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·iTunes zal niet openen op mijn MacBook P…
·Hoe te wachtwoord beveiligen een draagba…
·Hoe te Refill Samsung SCX4100 Laser Prin…
·Toegang krijgen tot een ASUS P4B266 - C …
·Hoe te Overclock een Asus P5B - E 
·Hoe is een Chromebook anders dan een gew…
·Hoe kan ik een dvd -brander installeren …
·Hoe maak je een Intel 242 Contact Slot P…
·Hoe je CMOS resetten Nadat de E251 's ba…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com