Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe een Media Controller voor Computer Speakers Installeer
Media -apparaten zoals een luidsprekersysteem die zijn bedoeld om de audio van de computer communiceren met het besturingssysteem van een computer via een software- apparaat dat bekend staat als een media- controller . Als u onlangs een upgrade van uw besturingssysteem en uw huidige luidsprekers gestopt met werken of als u een nieuwe set luidsprekers die niet het probleem zal spelen geïnstalleerd kan waarschijnlijk worden opgelost worden opnieuw installeren van het media- controllers . U kunt de controller installeren met behulp van een ingebouwde functie van uw besturingssysteem dat een extra installatieschijf niet vereist . Instructies
1

het hoofdmenu van " Start " van de computer door te klikken op de Windows- knop uiterst links van de werkbalk aan de onderkant van het bureaublad . Scroll omhoog door het Start menu-opties en klik op de knop met het label als "Configuratiescherm . " Kopen van 2

Gebruik de schuifbalk aan de rechterkant van het nieuwe venster dat zal verschijnen op uw scherm te navigeren naar beneden door de opties van het Configuratiescherm . Zoek het pictogram met een afbeelding van een computer naast een toolbox geëtiketteerd als " Device Manager . " Dubbelklik op het pictogram . Klik op de knop "Doorgaan" als het besturingssysteem van uw computer verschijnt een tweede venster met de vraag om uw toestemming om het menuscherm Apparaatbeheer te openen .
3

Zoek het item op het menuscherm Device Manager gelabeld als ' geluid, video en spelletjes . " Klik op het plusteken links van de ingang hierop om een lijst met audio-apparaten aangesloten op uw computer . Klik met de rechtermuisknop op de naam van uw luidsprekersysteem en kies de " Uninstall " -optie . Klik op " OK " en wacht tot het besturingssysteem te voltooien verwijderen van software van de spreker .
4

Sluit beneden het venster Apparaatbeheer en start de computer opnieuw . Wacht tot het besturingssysteem te brengen een nieuw venster waarin u wordt gevraagd om een media- controller voor de bijgevoegde audio- apparaat te installeren . Klik op " Next " en klik vervolgens op ' Install '. Wacht tot de installatie te voltooien en vervolgens terug te keren naar het menu Apparaatbeheer in het Configuratiescherm .
5

Klik met de rechtermuisknop op de naam van het luidsprekersysteem en kies 'Eigenschappen'. Ga naar de tab aan de bovenkant van het venster bestempeld als " Drivers . " Blader omlaag door de opties in het tabblad en klik op de knop gelabeld als 'Update Driver . ' Klik op " OK " en wacht tot de nieuwste luidspreker drivers te downloaden van de website van de fabrikant.

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe de Gyration Wireless Mouse…
·Hoe de Dienst Menu Unlock op d…
·Hoe je je Mac gebruiken als ee…
·Wat zijn de drie belangrijkste…
·Hoe kan ik een Dell Keyboard i…
·Wat doe je als sommige van de …
·Hoe om tv -kanalen krijgen op …
·Hoe maak je een ATI HDTV-tuner…
·Hoe je monitor luidsprekers ui…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Waarom is Optical Storage duurzamer dan …
·Hoe laad ik een Acer Aspire Batterij ? 
·Hoe kan ik Speed ​​Up My grafische kaart…
·Hoe te scannen op de iPad 
·Microsoft Mouse probleemoplossing 
·RAM Specificaties voor een Compaq Presar…
·Hoe je het scharnier op een Sony PCG - 8…
·Problemen met toegevoegde RAM 
·Hoe maak je afdrukken op een MicroSD 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com