Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe een Mbox Problemen
De Mbox is een stuk van audio-apparatuur vervaardigd door Digidesign dat functioneert als een geluidskaart en digitale in-en uit het apparaat . Het wordt geleverd met Pro Tools , dat is een digitale audio werkstation voor het opnemen en mixen audio . Gebruikers van de Mbox vaak lopen in verschillende onderwerpen , zoals de functionaliteit is sterk afhankelijk van de computer die u gebruikt . Instructies
Macht
1

Controleer het besturingssysteem , RAM en de processorsnelheid op de computer . Als deze niet overeenkomen met de op de verpakking van de Mbox of de begeleidende documentatie-eisen , kan dit de reden dat uw Mbox niet kan worden ingeschakeld zijn. Het kan nodig zijn om uw computer te upgraden voor de Mbox compatibel met uw systeem te zijn . Kopen van 2

Zorg ervoor dat uw USB-kabel is aangesloten op de achterkant van de Mbox en een USB- poort op uw computer . Als u nog steeds niet ziet een groen licht , sluit u de USB- kabel op een andere USB- poort op uw computer . Als dit niet werkt , is het mogelijk dat u een defecte USB -kabel hebben . Proberen te vervangen .

Contact Digidesign technische ondersteuning 3 Als uw systeem overeenkomt met de compatibiliteit eisen en uw USB-kabel niet lijkt defect te zijn .
Geen geluid < br > Goedkope 4

Controleer het volume wijzerplaten op de voorkant van uw Mbox als er geen geluid uit komt . Zorg ervoor dat noch de wijzerplaat label " Monitor ", noch de wijzerplaat label " Mix" beneden zijn gedraaid wordt ( naar rechts ) .
5

Controleer de uitgangen op de achterkant van uw Mbox . Zorg ervoor dat u luidsprekerkabels juist aangesloten op een paar luidsprekers die allebei zijn ingeschakeld .
6

Controleer het geluid voorkeuren op uw computer . Zorg ervoor dat Digidesign Mbox selecteren als je output . U een andere optie zal uw Mbox uitschakelen als je output bron en u niet in staat om geluid te horen via de luidsprekers die zijn aangesloten op uw Mbox zal zijn .
7

software verwijderen en opnieuw alle Digidesign software, waaronder de Core audio Driver . Gebruik je originele installatie schijven .

Contact Digidesign technische ondersteuning 8 als geen van deze opties het oplossen van uw probleem .
Pops en glitches in Audio afspelen
9

Selecteer " playback Engine " uit het menu "Setup " in Pro Tools als u vindt dat het afspelen van audio in Pro tools is glitchy en grillig .
10

Verhoog de ​​" H /W Buffer Size . " Dit moet de rem op de processor van uw systeem te verminderen . Het verhogen van de " H /W Buffer Size " kan een lichte vertraging tussen klikken op " Play " en de feitelijke start van het afspelen veroorzaken . Dit is uw computer bufferen audio om zo problemen te verminderen tijdens het afspelen van audio .
11

Afsluiten en start de computer opnieuw als u merkt audio is glitchy buiten Pro Tools . Dit zal uw Mbox vernieuwen en mogelijk uw probleem op te lossen .

Contact Digidesign technische ondersteuning 12 als glitchy audioweergave aanhoudt .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe de audio-uitgang van een P…
·Hoe kan ik spelen Sound Rechts…
·Wat gebeurt er als u formatter…
·Zal een DVI naar HDMI Transfer…
·Verschillen tussen digitale co…
·Frontgate Digital Photo Conver…
·Hoe te Tabletten gebruiken met…
·Wat betekent Factory Image Mea…
·Hoe te Audio-apparaten detecte…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een document scannen naar een…
·Hoe maak je een draadloze verbinding van…
·Hoe te vertellen als Memory Is Oververhi…
·Waarom is het belangrijk om computers Re…
·Wat kan ik doen om meer USB-poorten op m…
·Hoe gebruik ik mijn SD -kaart ? 
·Hoe Laat Cydia Beheer SHSH op een iPad 
·Hoe maak je een dv9000 Processor Upgrade…
·Hoe te verwijderen BIOS-update 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com