Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Het verschil tussen DSL -modems en DSL routers
In een huis waar u de telefoon wilt gebruiken terwijl online of waar meer dan een persoon kan willen het internet gebruiken op hetzelfde moment , een Digital Subscriber Line ( DSL ) , indien beschikbaar , een praktische optie . DSL-verbindingen gebruik maken van bestaande telefoonlijnen en worden geleverd door telefoonmaatschappijen of door ondernemingen die uitsluitend gewijd aan het verstrekken van internet service . U maakt verbinding met DSL via een modem . Een router laat meer dan een apparaat gebruiken de DSL . Hoe DSL werken

uw internet service provider stuurt een speciaal signaal op uw telefoonlijn die zowel de computer en telefoon informatie bevat . In sommige systemen , een filter of splitter in uw huis scheidt de twee signalen . Uw telefoonlijn wordt aangesloten op een aansluiting op het filter , en uw DSL-modem wordt aangesloten op de andere . Op andere systemen , de splitter , filter , of een chip in de modem doet hetzelfde , en u de stekker van uw telefoonlijn , telefoon en computer in afzonderlijke aansluitingen op de modem . Met DSL , kunt u uw telefoon en de internetverbinding op hetzelfde moment te gebruiken , hoewel ze delen dezelfde telefoonlijn .
DSL Modem

De computer aangesloten de modem werkt op een digitaal signaal Ethernet genoemd , die niet kan rijden op een telefoonlijn door zelf op grote afstand . De modem - genoemd door het combineren van de woorden " modulator en demodulator " - moduleert of zet de Ethernet- signaal van uw computer in een die kan reizen via de telefoonlijn . Het modem ontvangt tevens hetzelfde type signaal van de dienstverlener , en het gedeelte demodulator converteert naar Ethernet . De dienstverlener heeft ook een modem aan hun einde in principe hetzelfde doen : omzetten van de signalen naar en van de lijn naar Ethernet
Ethernet-verbinding

Een Ethernet -kabel verbindt uw computer met de DSL-modem . Het lijkt heel erg op een gewone telefoonkabel , maar is dikker en heeft een grotere connector . U moet een Ethernet -kaart in je computer te verbinden met uw DSL-modem .
DSL Router

Een router voegt de mogelijkheid toe om de DSL-modem aansluiten op meer dan een computer in uw huis . Een eenvoudige router voegt twee of meer Ethernet-verbindingen . Een draadloze router voegt de mogelijkheid om verbinding te maken van een of meer computers , met behulp van radiofrequenties in plaats van bekabelde verbindingen . De computers aangesloten via deze optie moet hebben draadloze kaarten . Sommige DSL-aanbieders combineren een modem , een Ethernet- router en een draadloze router in een unit . Het aantal computers die verbinding kan maken met het hangt af van het ontwerp .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·How to Get My Side Scrolling P…
·Hoe maak je een SD-geheugenkaa…
·Allen-Bradley PLC -instructies…
·Drie randapparatuur die gebrui…
·Hoe maak je een USB Power Surg…
·Problemen met Computer Speaker…
·Hoe te downloaden vanaf een co…
·Hoe maak je verbinding van een…
·Hoe maak je een Fiber Optic Ca…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Wat zijn Thinkpad Hotkey Features ? 
·Hoe naar Bent Pins herstellen op een LGA…
·Het upgraden van Acer Aspire One RAM 
·Hoe te Refill een HP 98 zwarte inktcartr…
·Hoe te installeren van een HP LaserJet 4…
·Homemade Touchscreen 
·Hoe maak je een Socket 478 Fan Verwijder…
·Hoe de Volume wijzigen op een laptop 
·HP 4250n Printer Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com