Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Problemen met een Corel Painter Sketch Pad
Corel Painter is een digitaal werkstation om beelden , vergelijkbaar met Adobe Creative Suites in functie tekenen en schilderen . De Corel Painter Sketch Pad is een extra programma waarmee gebruikers digitale beelden die het uiterlijk van een potlood en papier nabootsen . Zoals alle computersoftware , bent u gebonden aan lopen in problemen met uw Corel Painter Sketch Pad . Er zijn echter beheersbaar oplossingen voor deze gemeenschappelijke problemen . Installatie

Corel Painter maakt de meeste van haar producten moet worden gedownload en geïnstalleerd als gratis proeven . Na een periode van 30 dagen , de software proeflicentie verloopt en de gebruiker wordt doorgestuurd naar een aankoop pagina . Echter , kunt u problemen na het kopen en installeren van de volledige licentie product ervaren . Als u probeert om de Corel Painter Sketch Pad software te installeren, maar setup houdt het sluiten , hebt u waarschijnlijk problemen met de registersleutels . De registersleutels uit de proef product worden geladen wanneer u probeert om het volledige product te installeren , dus alle gegevens moet volledig worden afgeveegd . Uninstall Corel Painter Sketch Pad proces en volledige versie bestanden , dan is uw systeem register te openen om toegang te krijgen tot de toetsen van het programma . Verwijder alle Sketch Pad register bestanden , dan is het volledige product opnieuw te installeren .
Startup

U kunt problemen met Corel Painter Sketch Pad 's opstartproces te ervaren . Als de software begint te laden, maar voortijdig verlaat , moet u het programma bij te werken naar de meest recente versie . Updates fix bekende problemen voor programma's zoals Sketch Pad , zodat dit snel proces is noodzakelijk bij voortzetting van deze digitale software . Navigeer naar de website van Corel Painter's en installeer de nieuwste versie van deze Sketch Pad software om ervoor te zorgen dat alle noodzakelijke bestanden worden bijgewerkt .
Processing

Omdat Corel Painter Sketch Pad is een visuele werkstation , het vergt veel van de centrale verwerkingseenheid van de computer , of CPU , om de basisfuncties uit te voeren . U zult merken dat navigatie en verwerking van standaard Sketch Pad functies zijn consequent traag . Als u andere programma's die worden uitgevoerd , kunnen ze enorm uw Sketch Pad software verbieden juiste activiteiten . Sluit alle onnodige toepassingen , zoals een eventuele mediaspelers , Internet browsers of andere productiviteitssoftware .
Tablet Connectiviteit

Tekening tabletten
, zoals DigiPro of VisTablet , zijn stukjes hardware die gebruikers toestaan ​​om het realistische karakter van het tekenen met een eenvoudige potlood en papier na te bootsen . Veel van deze tabletten werken met de Corel Painter Sketch Pad , maar als het apparaat niet goed geïnstalleerd , de hardware is niet goed voor de gebruiker . Zorg ervoor dat alle tablet -stuurprogramma's correct zijn geïnstalleerd , controleer dan de kabel zelf op tekenen van schade .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe je je webcam 
·10 Computer Input Devices 
·Trendnet probleemoplossing 
·Het opnemen via de computer na…
·Hoe om tv te kijken op een com…
·Hoe DVI-naar- HDMI- kabels wer…
·Hoe maak je een HP 4070 scanne…
·Tablet schrijven Opties 
·Hoe te Broadcast op het intern…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een digitale film op een micr…
·Hoe maak je een Alienware M5790 harde sc…
·Hoe te verhogen Computer Opslagcapacitei…
·Problemen met een Microsoft Laser Mouse 
·Hoe te converteren van LAN naar Wireless…
·Hoe te Graphics Upgrade in een laptop 
·Hoe te R300 Drivers Update 
·Hoe je geluidskaart drivers downloaden 
·Beschrijving van de HP Laptop Pavilion N…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com