Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Waarom wordt mijn HDMI -kabel Haak Mijn PC Tot mijn TV?
Als computer -en home entertainment technologie dichter bij elkaar komen , veel fabrikanten overwegen HDMI aan de standaard oplossing voor verbindingen van computers tot high - definition televisies zijn. Maar veel gebruikers denken ten onrechte dat HDMI is slechts een kabel en niet beseffen dat het een digitale interface technologie . Het maken van een succesvolle verbinding van een PC naar een TV vereist dat elk apparaat ondersteunt HDMI -technologie en beschikt over de juiste instellingen . Aansluiten Ports

Een HDMI -verbinding tussen een pc en een tv te maken , moeten elk over een HDMI -poort en de interne circuits die het formaat ondersteunen . Een HDMI-poort maakt gebruik van een vlakke , trapeziumvormige 19 - pin " edge " connector ongeveer 3/4 inch breed . Hoewel de meeste apparatuur die een HDMI-poort beschikt ondersteunt de indeling , sommige computer setups niet. Controleer de instructies voor uw videokaart specificaties om ervoor te zorgen dat HDMI ondersteunt . Als uw apparaat niet over een HDMI-poort , kunt u geen verbinding met een HDMI -kabel
Computer Aanpassingen

te maken zonder complexe elektronische omvormers . Een computer kan hebben een enkele HDMI-poort aangewezen om zijn monitor en worden opgezet om de route van video naar die poort . Maar als het een extra HDMI-poort voor een andere monitor , kan het niet worden ingesteld om signalen te sturen doorheen. Sommige videokaarten kunnen ondersteunen ook andere formaten met extra video- poorten , en je videokaart kan de video heeft doorgestuurd naar een andere. Het kan nodig zijn om aanpassingen te maken met uw apparaat manager voor het routeren van signalen naar de aux-poort . Controleer de instructies voor uw specifieke videokaart voor de juiste HDMI -signaal routing .
HDTV Aanpassingen

HDTV
sets hebben meestal meerdere formaat inputs , en sommige hebben meerdere HDMI poorten . Formaten kan composiet video op een enkele gele RCA omvatten push - in -aansluiting , S - video op een ronde vier - pins aansluiting , composiet video op drie RCA-aansluitingen en een VGA-ingang op een 15 - pins D-type connector . Uw HDTV ingangskiezer moeten worden ingesteld voor de HDMI- poort waarop u uw computer aangesloten . Sommigen hebben nummer aanduidingen op de havens en op de scroll - down menu op het scherm . Controleer om te zien dat je dezelfde ingangspoort geselecteerd dat u uw pc aangesloten .
Verkeerde Adapters

Als uw computer of HDTV een DVI-aansluiting , kunt u gebruik een adapter om de aansluiting voor videosignalen te maken . Maar DVI geen audio dragen en uw TV zal geen geluid hebben . Als je computer een VGA-poort , kunt u proberen om een adapter kabel met een VGA- connector aan het ene uiteinde en een HDMI- connector aan het andere . Maar deze kabel zal niet werken . Vele verkooppunten te koop aanbieden , maar niet om uit te leggen dat de analoge VGA-signalen niet digitale HDMI schakelingen zullen werken .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe maak je een webcam te gebr…
·Wat is het verschil tussen een…
·Instructies voor de Logitech M…
·Hoe te Sync de Creative H1200 
·Hoe maak je een USB- Y -adapte…
·Hoe maak je een piano toetsenb…
·KVM Switch instructies 
·Hoe krijg ik mijn microfoon te…
·Hoe maak je een KWorld PC Prob…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Hoe bekijkt een PC op een TV 
·HP L2000 Specs 
·Hoe installeer ik een harde schijf in ee…
·Wat zijn de chipsets die ik nodig voor m…
·Hoe maak je een TouchPad activeren 
·Hoe maak je verbinding een Apple Mac-lap…
·Wat is het Centrum van de muis pointer ?…
·Hoe maak telefoongesprekken op uw PC 
·Hoe te converteren VGA naar NTSC 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com