Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Audio Output Devices voor een laptop
Audio output apparaten zijn nodig om een ​​geluid te produceren uit een laptop . Het hebben van een audio- uitvoerapparaat is belangrijk bij het gebruik van een computer voor de media of games , met name die sterk afhankelijk zijn van hun sound . De juiste audio-uitgang apparaten installeren in een laptop betekent toegang tot muziek , films en videoclips die anders onmogelijk zou zijn om te spelen . Audio Output Device Gebruikt
Ingebouwde laptop speakers werken goed van dichtbij .

Een audio -uitgang apparaat produceert geluid door de software op een laptop . De meeste laptops hebben al uitgerust met een geïnstalleerde interne geluidskaart en de interne speakers die binnen het laptop geval . Zaak sprekers op laptops zijn over het algemeen onvoldoende voor het afspelen van geluid voor iemand anders dan een gebruiker zit direct voor de machine . Verbeterde audio-uitgang apparaten met externe luidsprekers kunnen op laptops nodig zijn , zonder geluidskaart of in situaties waarin een krachtiger geluid dan een basic laptop audioapparaat kan bieden , zoals wanneer je het maken van presentaties met audio .
< br > Internal Devices

meeste laptops
zijn uitgerust met een geluidskaart en speakers die het geluid van de computer af te spelen . De geluidskaarten gebruikt in laptops zijn verschillend van de geluidskaarten gebruikt in een desktop computer . Wanneer ze geïnstalleerd in een laptop , zijn deze inrichtingen vaak geïntegreerd geluidskaarten , die zijn ingebed in de computer moederbord dan functioneert als een afzonderlijk apparaat . Dit type apparaat kan de kamer in een laptop door het aanbrengen van apparaten in een compactere ruimte te besparen , maar je kunt het niet vervangen zonder het installeren van een nieuw moederbord .
Externe apparaten
< br >

Wanneer een laptop niet een geluidskaart al geïnstalleerd hebt , of als de geluidskaart werkt slecht of onvoldoende is, kunnen externe geluidskaarten worden gebruikt om audio van de computer af te spelen . Een externe geluidskaart is een apparaat dat wordt aangesloten op de computer van buitenaf , meestal via een USB-of FireWire -aansluiting . Sprekers zijn een noodzakelijk onderdeel van een functionerende laptop geluidsinstallatie , en kan worden gebruikt op de meeste interne en externe geluidskaarten . Bij het produceren hoorbaar geluid is niet nodig, dan kunt u een hoofdtelefoon aansluiten op de hoofdtelefoonaansluiting op een laptop geluidskaart om het geluid uit te voeren naar de luidsprekers rusten in of op de oren van de gebruiker .
Overwegingen
< br >

Zowel interne als externe geluidsapparaten macht nodig om te functioneren . Terwijl een extern geluidsapparaat trekt vaak de macht van een speciale voedingskabel , een interne geluidskaart trekt stroom van de computer voeding . Als je aanzienlijk upgraden van het geluid in een laptop , check de voedingspecificaties tegen de behoefte aan macht van de nieuwe hardware te helpen voorkomen geluid problemen die kunnen worden veroorzaakt door onvoldoende voeding .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe maak je een Serial maken n…
·Welke onderdelen van de comput…
·Hoe te Disable een Apple Remot…
·Wat is een SMART Board gebruik…
·Problemen Vervoer Draadloos mu…
·Hoe de USB Upgrade op een oude…
·Hoe te installeren van de ATI …
·Hoe Hook Up My Computer aan mi…
·Hoe maak je een Video -kabel t…
  Related Articles
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe kan ik muziek en Sound Audio afspele…
Hoe de audio op een iPad Problemen 
Hoe de iPad gebruiken als een ingang voo…
Hoe maak je een computer Digital Audio W…
Hoe Set Up Uitgebreid overzicht op twee …
Het automatisch laden HD Audio op een AT…
Hoe krijg ik HDMI-audio te werken op mij…
Hoe je HDMI audio activeren op een Ati 4…
  Hardware Articles
·Wat is een Pen Drive voor gebruikt 
·Hoe te herstellen Toshiba M115 - S3094 
·Wat is Sublimatie papier ? 
·AT Vs . ATX moederbord 
·Hoe Vergelijk Pentium 4 tot Celeron Proc…
·Systeem Specificaties voor een Compaq SR…
·Hoe te verwijderen en vervangen van de d…
·Hoe je je iPad browser synchroniseren me…
·Hoe de software of drivers voor mijn gel…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com