Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Hoe je off Zet Write Protect op een Flash Drive
Flash drives zijn zeer handig , want je kunt gemakkelijk dragen belangrijke bestanden met u mee. In plaats van op uw laptop of desktop computer overal mee te nemen , gewoon een van deze in uw zak voor gemakkelijk transport . Echter , er zijn momenten waarop je in de problemen met flash drives en hebben behoefte aan een snelle manier om ze te corrigeren . De schrijfbeveiliging functie op een flash drive is een geweldige manier om ongewenste wijzigingen te voorkomen , maar het is niet altijd nodig om deze functie hebben ingeschakeld. Met een paar suggesties , zult u leren hoe u het uitschakelen van de schrijfbeveiliging op een flash drive . Wat je nodig hebt
Flash drive
USB -poort
Computer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Plaats de gewenste flash drive in een vrije USB -poort . Het is het beste als je het rechtstreeks aansluiten op een desktop of laptop computer en niet op een USB -hub . Sommige hubs maken het moeilijk voor de flash drive goed te laten werken . In sommige gevallen zal het apparaat gemakkelijk toegankelijk , maar dan zal het gaan in een losgekoppelde toestand . Omdat USB -hubs zijn een beetje temperamentvol , overwegen het aansluiten van de stick naar de originele bron . Kopen van 2

Klik op het menu 'Start' op uw computer en zoek naar het " , Mijn " sectie computer . Soms is dit icoon kunt u vinden op de desktop computer . Als dat zo is , dan selecteert u het gewoon uit dat gebied plaats . Zodra u deze sectie opent , zult u in staat om meerdere pictogrammen die apparaten aangesloten op uw computer en de harde schijf van uw computer vertegenwoordigen zien .
3

Selecteer de " Removable Disk & # x201D ; icoon in de " My computer "-gebied . Soms wordt vertegenwoordigd door de letter " E ", maar dit hangt vooral af van uw computersysteem en hoeveel andere apparaten die je al hebt aangesloten op uw computer systeem . Ongeacht wat uw brief verwisselbare schijf wordt vertegenwoordigd door , je zult worden in staat om het te identificeren .
4

Zoek de schijf manager programma dat met uw flash drive. meeste flash drives hebben dit standaard programma opgenomen met hun geïnstalleerde software- applicaties . het zal u toelaten om bepaalde instellingen te maken en eigenschappen voor de flash drive , in plaats van alleen de standaard . met de disk Manager -programma , kan ertoe leiden dat u de flash drive te gedragen op een bepaalde manier elke keer dat u de stekker in een computersysteem .
5

Zoek de optie waarmee u het uitschakelen van de write protect functie . Soms zal het niet worden geformuleerd op deze manier , maar het zal nog wel vergelijkbaar in de tekst . de meeste flash drives hebben een write protect functie die gemakkelijk kunnen worden in-en uitgeschakeld . Als deze functie is ingeschakeld , zal het stoppen met ongewenste toepassingen , programma's of bestanden worden toegevoegd aan de bestaande flash drive . in zeldzame gevallen , zal er een fysieke schakelaar met de afbeelding van een slot op het zijn . Indien dit het geval is , schakel deze dan naar verschillende posities te vergrendelen en ontgrendelen van de functie .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe Microsoft Outlook installe…
·Hoe Vista installeren op een U…
·Hoe te Things 
·SanDisk Flash Drive instructie…
·Hoe je adresboek naar een ande…
·Hoe maak je een Flash Drive ge…
·Hoe te monteren een ISO image …
·Hoe maak je een opstartbare US…
·Hoe te downloaden Camera 's op…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe om uw digitale voetafdruk Wis 
·Hoe om te beslissen over een grafische k…
·Hoe je BIOS upgraden op IBM Blade 
·Kindle DX Features 
·Hoe maak je verbinding een Canon Pixma M…
·Hoe kan ik een Toshiba DVD Drive Fix 
·Pixma Pro9000 Vs . Pro9500 
·Hoe maak je een Wireless PCI Adapter Ins…
·Pros & Cons van een Kindle 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com