Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Hoe maak ik een opstartbare USB Flash Drive ?
Opstarten vanaf een draagbare flash drive is een manier om het besturingssysteem te omzeilen en uitvoeren van uw computer uit de software en bestanden op een USB-drive . Dit is een handig ding om klaar hebben voor het geval je een virus of uw harde schijf crasht . Download een Formatteren Tool voor een USB Flash Drive

Als je weet wat je aan het doen bent , kunt u in staat om de USB flash drive te formatteren zonder een instrument , maar een instrument is een eenvoudige manier om ervoor te ervoor dat je niet iets te missen . Suggesties voor tools omvatten de HP USB Flash Drive Format Tool uit ThePCSpy.com en Lexar 's BootIt van Pendrive Apps . Als u een ander besturingssysteem dan Windows -besturingssysteem draaien , moet u een ander gereedschap compatibel is met het besturingssysteem van uw keuze .
Voer de Format Tool

Zorg ervoor dat uw USB-station is ofwel leeg van gegevens of niets bevat dat je nodig hebt . Formatteren van de schijf verwijdert alle bestanden , dus een kopie van alles wat je nodig hebt en zet het op een schijf of het station te maken . Voer de opmaak tool om de USB schijf te formatteren . Zet het op met een partitie en kies NTFS voor het bestandssysteem als het u vraagt ​​.
Maak de USB drive Bootable

Zet het besturingssysteem Windows -schijf in het cd /dvd-station van uw computer . Met behulp van de opmaak gereedschap , selecteer een optie om een bootsector of bootable schijf op de USB drive.Use de Windows " bootsect " nut om dit te doen creëren . Dan moet je de bestanden te kopiëren vanaf de Windows -cd om de flash drive .
Wijzigen van de computer BIOS

De BIOS is het onderdeel van de computer dat het vertelt wat te doen wanneer het eerst wordt ingeschakeld , zelfs voordat het begint met het besturingssysteem . Raadpleeg de handleiding of documentatie die bij uw computer is geleverd om uit te vinden hoe de toegang tot en het wijzigen van de BIOS . In het algemeen , moet u de computer opnieuw op te starten en een sleutel of een opeenvolging van toetsen ingedrukt . Als je eenmaal in de BIOS , wijzigt de boot instellingen van het apparaat , zodat de computer te controleren op een bootable USB voordat het opgestart vanaf de harde schijf . Zorg ervoor dat het heeft nog steeds de tweede optie van het opstarten vanaf de harde schijf als het flashstation niet is geïnstalleerd - . Tenzij je wilt nooit dat het weer opstarten vanaf de harde schijf
< br >

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe te booten en Ubuntu Vanuit…
·Hoe maak je een Leopard Maak S…
·Hoe te Pogo Games Met behulp v…
·Hoe te besparen op een Flash D…
·Hoe maak je Windows Vista Zie …
·Hoe een Audio Book downloaden …
·Hoe te herstellen van een U3 -…
·Hoe te kijken van een film van…
·Hoe te Opgeslagen bestanden te…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de resolutie van mijn Logitech Webca…
·Hoe de BIOS upgrade op een Dell Insipron…
·Over miniaturisatie in de computertechno…
·Hoe het opzetten van de Biometrie Finger…
·Optiplex 280 Specificaties 
·Kosten per pagina met een inkjet Vs . ee…
·Hoe maak je een PC Toren Bouwen 
·HP Pavilion DV5000 laptop, CD- ROM Gesto…
·Hoe maak je een pentablet in Pages Gebru…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com