Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe de resolutie van mijn Logitech Webcam Verander
Als u gebruik maakt van een high - end webcam met een zeer hoge resolutie kunt u merken dat uw video chat -sessies hebben een goede deal van de vertragingstijd . Misschien wilt u de resolutie van de webcam te verlagen , zodat de videostream sneller kunnen worden verstuurd via het internet . Helaas , de videoresolutie op een merk Logitech webcam kan niet direct worden veranderd van een fysieke instellingen op de camera zelf of uit de Logitech -software . Moet u de resolutie-instellingen van welke software- programma dat u gebruikt om uw video -feed streamen naar een andere computer te veranderen . Instructies
1

Open de video streaming programma dat u gebruikt om uw video -feed overdragen aan een andere gebruiker , zoals Yahoo Messenger of MSN Messenger . Klik op de " boodschapper " knop aan de linkerbovenhoek van het venster van het programma . Scroll naar beneden via het drop - down menu dat verschijnt en klik op de link geëtiketteerd als " My Webcam . "

Klik 2 op " OK" wanneer de boodschapper programma vraagt ​​of u zeker weet dat u wilt brengen uw webcam menu. Minimaliseer het nieuwe venster dat wordt geopend en klik op de " boodschapper " knop nogmaals . Scroll naar beneden via het drop - down menu en klik op de link bestempeld als 'Voorkeuren'.
3

Schuif omlaag door de lijst met menu- items aan de linkerzijde van het nieuwe venster dat zal verschijnen . Zoek de " Webcam " item en klik erop om te brengen een andere lijst met opties aan de rechterkant van het venster .
4

Klik op de " Camera-instellingen " knop aan de bovenkant van het venster . Scroll naar beneden naar de rubriek bestempeld als " Broadcast mijn webcam met ... " en klikt u op de schuifbalk net onder de kop . Blader door de schuifregelaar naar de ' Faster Speed ​​"kant om de videoresolutie te verminderen en de videostream sneller . Blader door de schuifregelaar naar de " betere kwaliteit " kant om de video resolutie te verhogen .
5

Klik op de knop "Toepassen" als je eenmaal hebt de resolutie gewijzigd naar de gewenste instelling . Klik op " OK " om het menuvenster te sluiten . Dubbelklik op de naam van de persoon die u wilt een videochat te starten met en klik vervolgens op " Webcam " om de nieuwe resolutie-instellingen te gebruiken .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe je koptelefoon gebruiken M…
·Risico's van Processor Overklo…
·KVM Switch instructies 
·Grafische kaart Stroomvoorzien…
·Mijn toetsenbord typt Weird Sy…
·Wat is een Express Card Connec…
·Hoe af te nemen van een Space …
·Hoe maak je een harde reset op…
·Hoe te Headphones uw laptop Fi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe USB draagbaar geheugen gebruik 
·Hoe om te doen een Outline in iMac Pages…
·Hoe maak je een Disk Format Kill 
·De specificaties van een Sony VPH - 1031…
·Hoe maak je computer bekijken My Sony DV…
·Hoe maak je een PUK een iPad Krijg 
·Hoe maak je een NIC kaart te installeren…
·Hoe gebruik ik een Acer Aspire M1641 voo…
·AMD Turion 64 X2 Vs . Core Duo 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com