Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Kosten per pagina met een inkjet Vs . een Laserjet
De kosten per pagina voor inkjet en laserjet afdrukken is afhankelijk van een aantal factoren , zoals de initiële kosten van de printer , het type inkt cartridge gebruikt , onderhoudskosten en hoe lang het duurt om een pagina af te drukken . Houden ook rekening met hoeveel gebruik je printer zal krijgen . Initiële Kosten

De aanschafkosten van de printer is de eerste factor in aanmerking te nemen . Inkjet printers zijn beschikbaar vanaf ongeveer $ 40 tot $ 200 . Laser printers zijn doorgaans duurder om te kopen , en de kosten van $ 100 tot $ 500. In beide gevallen hoeft de hogere end opties meestal niet de introductie van veel belangrijke functies , maar zijn voorzien van snellere en betere kwaliteit afdrukken .
Inktcartridges

Inkjet printers
zijn uitgerust met inkjet cartridges die relatief goedkoop , maar vereisen vaak vervangen . Inkjet printers gebruiken een zwarte en een kleurenpatroon , maar andere configuraties zijn ook vaak voor . In de meeste gevallen , een inkjet cartridge kost $ 15 tot $ 25, en produceert 150 tot 200 pagina's . Bijvoorbeeld , Canon inkjet cartridges gemiddeld ongeveer $ 19 per stuk, en de opbrengst 170 pagina's , waarvan ongeveer 11 cent per pagina kost .
Laserjet Toner

Laserjet printers
zijn uitgerust met toner cartridges die zijn relatief duur , maar vereisen geen frequente vervanging . Zoals inkjetprinters , ze gebruiken meestal een cartridge voor zwart en een voor kleur . Een toner cartridge kost $ 50 tot $ 150, maar produceert duizenden pagina's . Bijvoorbeeld , een HP toner cartridge kost ongeveer $ 115 , en levert 8.000 pagina's , dus drukkosten 1 tot 2 cent per pagina . Laserjet printers vereisen ook de vervanging van een trommel ongeveer elke 20.000 pagina's ; dit uiteindelijk brengt de kosten tot ongeveer twee cent per pagina
Andere overwegingen

In de meeste gevallen , inkjet . printers slijten sneller dan laserjet printers , dus na een paar jaar van gebruik , kan het nodig zijn om de printer te vervangen . Laserjet printers hebben meer bewegende delen en zijn meer vatbaar voor afbreken , hoewel het gewoonlijk afzonderlijke onderdelen te vervangen als nodig is om de kwaliteit van de printer te herstellen . Laserjet printers zijn meestal sneller dan inkjetprinters , in het bijzonder bij complexe beelden vereisen een aanzienlijke hoeveelheid inkt . Als efficiëntie is een belangrijke factor , de snelheid van de printer is het overwegen waard .
Conclusie

In de meeste gevallen , inkjet printers hebben een lagere kostprijs per pagina voor relatief weinig afdrukken , terwijl laserjet printers hebben een lagere kostprijs per pagina voor frequente en hoge printvolumes . Gebruikers die niet van plan om meer dan een paar pagina's per dag af te drukken moet waarschijnlijk vasthouden aan inkjetprinters , terwijl degenen die van plan zijn om meer af te drukken zou moeten overwegen de potentiële besparingen van het gebruik van een laserjet printer op lange termijn .
< Br >

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe om te achterhalen hoeveel …
·Hoe te verwijderen HL 2040 Ton…
·Hoe te Kopieën van Mixtape Co…
·Hoe maak je een programma voor…
·Hoe te Taal op een Epson DX440…
·Wat zijn de verschillende soor…
·Hoe kan ik een testpagina afdr…
·Hoe kan ik een Lexmark X2550 D…
·Instructies voor het bijvullen…
  Related Articles
Hoe maak je een pagina toe aan de iPad 
Hoe kan ik meerdere pagina Documenten sc…
Hoe kan ik gratis of Low Cost Computers …
Hoe maak je een lege pagina Fout op Inte…
Hoe maak je een stopfout Pagina Fix op e…
Hoe maak je een PCI- RAM drive gebruiken…
Hoe Cycles Per Instructie Bereken 
De gemiddelde kosten van de Internet Ser…
Soorten computers en hun Cost 
  Hardware Articles
·Wat zijn de functies van streepjescodes 
·Hoe maak je een Steering Wheel & Pedalen…
·Hoe maak je een MobileMe -mail alias Cre…
·Kan ik laden Microsoft Word op de Apple …
·UDF 1.5 Vs . UDF 2.0 
·Hoe te openen een MacBook Terminal 
·Hoe maak ik een Mac Webcam Driver conver…
·Hoe te unstall Belkin Mimo USB 
·Hoe krijg ik gegevens uit een Basic Stam…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com