Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Maakt gebruik van een USB Flash Drive
Sinds hun introductie op de consumentenmarkt , flash drives hebben het gemakkelijker dan ooit voor mensen om grote winkels van gegevens in de palm van hun hand te vervoeren. Zetten in eenvoudige termen , een flash drive is een geminiaturiseerde versie van de harde schijf van uw computer , maar in tegenstelling tot een harde schijf , kunt u deze bij u dragen en steek deze in verschillende computers . Echter , kan flash drives worden gebruikt in meerdere en creatieve manieren , zodat u diagnostiek , mp3's afspelen en start applicaties te draaien. MP3 Bibliotheek

Naast de ondersteuning van de overdracht van bestanden en documenten opslaan , USB flash drives zijn ook in staat om als PC - afhankelijke MP3-spelers . Na het opslaan van uw MP3-bibliotheek als een georganiseerde map op het station , steek de stekker in een Windows-machine en de lancering van Windows Media Player . Het programma is in staat om het organiseren van uw bibliotheek in een browsing -interface , waardoor je favorieten taggen en afspeellijsten maken .
Mobile Application Support

Hoewel de meeste toepassingen vereisen meer ruimte dan een flash-drive zal toestaan ​​, zijn er een aantal applicaties beschikbaar op het web ontworpen om uitsluitend draaien op een flash drive . Een van de meest populaire applicaties voor mobiele software-ondersteuning is PortableApps , die programma's zoals Thunderbird , Firefox en Filezilla rechtdoor loopt vanaf uw USB-drive . Dit is handig wanneer u een web browser of e-mailclient met specifieke instellingen voeren rond met je mee in je broekzak .
Store draadloze netwerkconfiguraties

Als u Windows XP , Microsoft ondersteunt een functie waarmee u de draadloze netwerk configuratie-instellingen opslaan op een flash drive . Dit kan van pas komen als je werkt met een paar verschillende computers die moeten worden ingesteld op hetzelfde draadloze netwerk . Eenmaal geladen op een flash drive , dat alles wat nodig is u hem op een andere computer en start de Wireless Network Setup Wizard recht uit het apparaat .
Problemen met pc's

Small en eenvoudig te beheren , USB flash drives zijn nuttig voor het uitvoeren van diagnostische bewerkingen op meerdere computers . Of u nu werkt met meerdere computers thuis of op het doen van het werk op een computerlokaal , flash drives werken goed om de diagnostische routine te stroomlijnen . In plaats van downloaden en installeren van een antivirus applicatie op elke computer afzonderlijk , installeert u de software op uw schijf en sluit deze aan op een computer die een scan vereist .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe het opzetten van een wacht…
·USB Flash Drive Recovery Tools…
·SanDisk Cruzer 8 GB Flash Driv…
·Hoe maak je een boot image voo…
·Hoe maak je een Sandisk Flash …
·Hoe je foto's overzetten vanaf…
·Hoe maak je een Xbox 360 Samsu…
·Hoe maak je een Flash Drive Fo…
·Ativa USB Flash Drive zal niet…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe te bespoedigen een oude PC 
·Hoe kan ik een schijf formatteren 
·Hoe je Dual PCI - E videokaarten install…
·Hoe te Songs downloaden van een Mac Pro …
·Hoe een aluminium PowerBook G4 harde sch…
·Hoe te houden een laptop Secure 
·Hoe je BIOS Enter op een Toshiba Qosmio …
·Hoe te SCSI en andere randapparatuur geb…
·Hoe je OS installeren op draagbare harde…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com