Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Hoe je het moederbord vervangen in een HP S3220N
De mini - ITX formaat moederbord in uw HP Pavilion S3220N computer komt alleen met twee RAM -poorten en twee PCI- poorten . Als u extra geheugen voor verhoogde snelheid installeren of voeg een andere uitbreidingskaart , uw enige optie is om de huidige M2N61 - AR -model moederbord te vervangen door een geheel nieuw moederbord . Het bereiken van het oude moederbord nodig deel te nemen een aantal andere onderdelen , zoals het RAM , uitbreidingskaart en processor . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Mini - ITX moederbord
Toon Meer Aanwijzingen

Macht 1 van de S3220N computer uit en verwijder alle kabels aangesloten de zaak . Beweeg de PC weer op een stevige werkgebied en plaats de zaak op zijn kant zodat de klep zichtbaar . Kopen van 2

Verwijder de drie Phillips - kop schroeven aan de ver terug einde van de zaak . Trek de klep naar links om het moederbord en de aangehechte hardwarecomponenten onthullen .
3

Vind de twee RAM- aansluitingen aan de rechterkant einde van het moederbord dat de groene RAM -modules. Pop de RAM-modules van hun bus door naar beneden te duwen het zwarte plastic lipjes aan de boven-en onderkant van de modules . Verwijder de modules van het moederbord .
4

Zoek de dunne PCI -kaart aan de linkerkant van het moederbord in de buurt van de onderkant van de zaak . De kaart heeft een metalen beugel aan de linkerkant aansluiting op de achterkant van de computerbehuizing . Verwijder de schroef waarmee de beugel aan de zaak .
5

Pak de bovenrand van de PCI-kaart en trek de kaart uit het moederbord . Haal de stekker van de korte kabel verbindt de processor ventilator op het moederbord . De ventilator is geplaatst in de buurt van de top - linker uiteinde van het moederbord .
6

Unlock de ventilator van de processor door naar beneden te duwen de twee clips aan de boven-en onderrand . Til de ventilator , en de metalen koellichaam onder de ventilator , van de processor .
7

Zoek de vergrendeling aan de rechterkant van het plein processor . Trek de vergrendeling en verwijder de processor . Koppel de resterende kabel aansluiting van de voeding op de linkerbovenhoek van de zaak naar het moederbord .
8

Draai en verwijder de twee schroeven aan de onderkant van het moederbord en de twee schroeven aan de bovenkant van het moederbord . Trek het moederbord naar rechts tot de USB-poorten en PCI-uitbreidingskaart slots zijn niet langer verbonden met de rand van de computerbehuizing .

De HP moederbord heeft een Socket AM2 processor poort . Controleer de specs van de nieuwe moederbord te verzekeren maar maakt ook gebruik van de Socket AM2 -technologie , of je processor zal niet passen in de nieuwe moederbord .

Lift 9 het moederbord gedeeltelijk uit het HP Pavilion's . Plaats de nieuwe mini - ITX moederbord in de behuizing en de line-up van de havens met de achterkant van de computerbehuizing . Plaats de vier schroeven en weer in elkaar gezet de processor , heatsink en ventilator , RAM-modules , PCI -kaart en afdekklep .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Problemen met een eMachine T22…
·OptiPlex GX270 Vs . OptiPlex 2…
·Hoe het opzetten van een deskt…
·HP A1410N Specificaties 
·Dell 4600 C Specificaties 
·Gateway GM 5424 Specs 
·Hoe maak je Voeg een harde sch…
·Compaq 2266 Factory Specs 
·eMachines T1842 Specs 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je je Kindle Shell Vervang 
·Hoe je Power on Computer Met Toetsenbord…
·Interne kaartlezer Installatie 
·Definitie van een DVI-kabel 
·Hoe maak je een vel: Scan verdienen met …
·Hoe kan ik een laptop webcam activeren 
·Hoe maak je een harde schijf maken in ee…
·Hoe een muis Battery Change 
·HP 9429 Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com