Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Gateway Gt5428 Computer Specs
Gateway produceert diverse modellen van desktop en laptop computers . De Gt5428 is een desktop model met een full - sized tower . Naast de reguliere randapparaten - toetsenbord , muis en speakers - deze computer bevat het besturingssysteem Windows Vista . Thuis of kleine zakelijke gebruikers kunnen overwegen de aankoop van een gerenoveerde versie van deze computer , die Gateway uitgebracht in 2007 . Echter , CNET geeft deze computer als stopgezet . Processor

De Gatewaty Gt5428 bevat een Intel Pentium D 935 processor . Elk van de twee kernen in de processor werken op een frequentie van 3,20 gigahertz en bevatten twee L2- caches die plaats biedt aan maximaal 2 megabyte aan gegevens , voor een totaal van 4MB . De EM64T- technologie die de processor gebruikt is niet compatibel met 32 - bits besturingssystemen zoals Windows XP . Echter , deze processor is compatibel met de 64 - bits versie van Windows Vista en Windows 7 .
RAM

Gateway Gt5428 desktop computers accepteren Double Data Snelheid2 geheugen , die loopt bij een frequentie van 533 MHz . Out of the box , deze computer heeft 1024MB van het geïnstalleerde geheugen . Elk geheugenslot bevat een 512MB DDR2 geheugenmodule . De gebruiker kan verwijderen van een of meer van de RAM-chips te installeren tot 2 gigabyte geheugen .
Drives

De harde schijf op de Gateway Gt5428 heeft een capaciteit van 250GB en draait op 7200 toeren per minuut . De harde schijf wordt aangesloten op het moederbord met een SATAII lint . Deze desktop computer bevat ook een 16X optische DVD-RW drive die kan lezen en schrijven dvd's of cd . De aandrijving kan bereiken een maximale leessnelheid van 16x voor DVD's en 40x voor cd's . De maximale data schrijfsnelheid is 40x bij het gebruik van CD - R-schijven en 16x bij het gebruik van DVD-R media .
Hardware Compatibility

Gateway 's
Gt5428 desktop computer heeft een poort elke voor PS /2 toetsenbord , PS /2 muis , VGA monitors en RJ - 45 Ethernet-kabels . De desktop hebben ook vijf audio-aansluitingen en zes USB-poorten . De Gt5428 heeft een 15 - in - 1 geheugenkaartlezer die compatibel is met de volgende technologieën : Compact Flash I , II , IBM Microdrive , SmartMedia Card , Memory Stick , Memory Stick Duo , Memory Stick PRO , Memory Stick PRO Duo , Secure Digital , Mini Secure Digital , Multi Media Card , Multi Media Plus Card , Multi Media Mobile Card en xD - Picture Card . Deze desktop is ook compatibel met de RS Multi Media Card met een adapter .
Fysieke specificatons

De toren van de Gateway Gt5428 15,5 cm hoog met 7,25 centimeter breed en 16,5 centimeter diep . De toren heeft een minimum gewicht van 23,4 pond. Er zijn in totaal vijf drive bays die plaats biedt aan extra stations , waaronder twee extra , interne 3,5 - inch harde schijven of twee externe 5,25 - inch drives en een externe 3,5 - inch drive. Het opnemen van extra interne of externe schijven verhoogt het gewicht van de toren .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Tools om Computer Hardware Tes…
·Hoe maak je een HP 5510 Demont…
·Specs voor de Lenovo ThinkPad …
·Hoe samen te stellen van de be…
·Kun je een desktop PC in een H…
·Hoe je RAM te installeren in u…
·Norton HP vingerafdruksensor o…
·Hoe een Recovery Disk voor een…
·Hoe te Computers Strip 
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
Hoe Hook Up een iPad naar uw computer 
Kan de iPad de plaats innemen van een co…
Hoe Video Overdracht van een computer na…
Hoe je foto's kopiëren vanaf een comput…
Heb ik een computer op de iPad gebruiken…
  Hardware Articles
·Hoe je gegevens van de ene harde schijf …
·Toegang krijgen tot een interne harde sc…
·Hoe te Atheros Wireless drivers te insta…
·Hoe een moederbord P4 Connector Wire 
·Invriezen Problemen met de Kindle 2 
·Brother HL 5150 Printer Parts List 
·Hoe Vergelijk Light Laptops 
·Hoe te Drive Update naar Burn 16X 
·Hoe de computer Driver Dat Zal niet cd's…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com