Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Hoe vindt u & Vergelijk PCs
Een PC of personal computer , kan een desktop computer of een laptop te zijn , en is steeds een zeer gemeenschappelijk punt in de meeste moderne woningen . U kunt een PC computer te gebruiken om toegang te krijgen en surfen op het web, print documenten en pagina's , gebruik van softwareprogramma's en uittypen belangrijke documenten . Met al deze toepassingen , is het belangrijk dat u te vinden en te vergelijken verschillende PC computermodellen alvorens te kopen om ervoor te zorgen dat u de juiste te vinden voor uw behoeften . Instructies
1

Stel een budget voor uw pc computer aankoop . PC's kunnen de kosten van honderden tot duizenden dollars . Vergelijking en selectie zal het makkelijker zijn als je een set prijsklasse in het achterhoofd . Kopen van 2

Vergelijk computermodellen die binnen uw prijsklasse past . Functies kunnen later worden vergeleken . Lokale elektronica retailers hebben vaak pc's opgezet , zodat u ze kunt bedienen jezelf. U kunt ook PC's in warenhuizen , kantoor aanbod winkels en online op fabrikanten en retailers ' websites. Blijf op de hoogte van welke modellen u wilt vergelijken en waar je ze gevonden .

Onderzoek 3 het verschil tussen een laptop en een desktop computer . Desktop pc's hebben de neiging om beter te presteren , maar ze zijn niet draagbaar . Hoewel laptops kunnen missen in de prestaties , snelheid en geheugen , kunnen ze letterlijk worden uitgevoerd met u overal .
4

Controleer de hoeveelheid werkruimte moet je wijden aan uw nieuwe pc computer . Vermijd de modellen die zou nemen meer ruimte in dan je hebt . All - in - one PC opties zijn beschikbaar voor desktop computers . Ze nemen minder ruimte in dan de standaard modellen . Laptops zal nemen veel minder ruimte in dan desktop modellen .
5

Besteed aandacht aan de specificaties van de pc's je vergelijkt . Verwerkingssnelheid wordt gemeten in GHz en verwijst naar hoe snel de computer werkt en verwerkt informatie . Werkgeheugen wordt in MB of GB en verwijst naar de hoeveelheid ruimte op de harde schijf van de computer die kan worden gebruikt om gegevens op te slaan . Pixels beïnvloeden de resolutie van het computerscherm . Hoe meer pixels , hoe scherper het beeld .

Factor 6 een mogelijke garantie in de totale kosten van uw PC . Garanties verschillen , dus lees over de kleine lettertjes om te zien of je in staat zijn om een defecte pc vervangen of als ze gewoon zullen repareren voor u . Ook aandacht besteden aan de lengte van de garantie en de eventuele extra kosten . Voor goedkopere pc's , echter kan je langs wilt komen op garanties die wedijveren met de kosten van de PC zelf .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe te openen een zaak van een…
·IBM Thinkcentre S50 8183 Speci…
·Wat is een computer Tower Unit…
·Dell 4600 C Specificaties 
·Wat is een SFF Machine ? 
·Hoe de Cooler Master Sniper Re…
·Hoe te Parallel Computers Buil…
·Hoe te Toevoegen koelVentilato…
·Personal Computer Basics 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·HP dv9000 3D Grafisch Mislukt 
·Nadelen van inkjetprinters 
·Hoe te herstellen van een beeld op een I…
·Hoe te verbinden uw laptop met een anten…
·Hoe maak je een USB gebruiken met een la…
·Hoe te LastPass In een iPad Safari 
·Aanwijzingen voor een Jump Drive 
·Hoe te Index Cards Print Online 
·Hoe te Interne microfoons uitschakelen o…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com