Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een USB gebruiken met een laptop
Universal Serial Bus ( USB ) -kabels worden gebruikt om een ​​verscheidenheid van randapparatuur aansluiten op uw laptop , zoals camera's , mobiele telefoons en mp3-spelers . De USB -poort auto- herkent de kabel wanneer deze is aangesloten op de poort - uitzending mogendheid en waardoor gegevens om te reizen tussen uw laptop en uw apparaat . Gebruik de instructies hier om je kabel te installeren en haal het meeste uit uw laptop en de bijbehorende randapparatuur . Instructies
1

Identificeer het type van de kop van uw apparaat zal gebruiken . Het " Type A " uiteinde van de kabel zal aansluiten op de USB-poort van uw laptop . Het andere uiteinde van de kabel zal aansluiten op uw apparaat . " Type A " uiteinden worden doorgaans gebruikt voor PC naar PC -verbindingen , " Type B " voor printers en typen " Mini A " en " Mini B " worden vaak gebruikt voor mp3-spelers en digitale camera's . Kopen van 2

Zet uw apparaat . Sluit de kabel aan op uw apparaat op de USB-poort . Kijk voor het USB-symbool op uw apparaat om de haven te vinden . Verwijder het deksel van de poort en voer de kabel in de poort . Kijk voor hetzelfde symbool op een open poort op uw laptop te vinden en aangesloten de kabel in uw computer moet automatisch herkent het apparaat en erkennen de aanwezigheid .
3

Installeer het toestel via de instructies op het scherm . De computer maakt verzoek extra software worden geïnstalleerd voor het apparaat goed te laten functioneren - of helemaal niet . Nadat de lading drivers , kan uw computer te herstellen naar de installatie te voltooien .
4

Om de USB-kabel te verwijderen terwijl de computer is ingeschakeld , klik met de rechtermuisknop op het USB-pictogram in de taakbalk aan de onderkant van uw scherm . Kies " Hardware veilig verwijderen . " In het venster dat verschijnt klikt u op 'Stop ', selecteer uw apparaat , en klik vervolgens op " OK . " De USB-kabel kan nu veilig worden verwijderd zonder dat er fouten .
5

Om fouten met uw USB -verbinding op te lossen , moet u mogelijk het stuurprogramma opnieuw te installeren . Klik op de " Start Menu " en open het ' Configuratiescherm'. Klik op het pictogram " Systeem " . Onder het tabblad " Hardware " , klik op de knop " Device Manager . " Uit de lijst met geïnstalleerde hardware , vind uw USB -apparaat en klik met de rechtermuisknop op het. Klik op ' Update Driver . ' Heb je driver disk bij de hand en volg de aanwijzingen op het scherm .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te Schakel Bluetooth in op…
·Hoe kan ik mijn HP Pavilion ZD…
·Hoe maak je een HD Port Gebrui…
·Mijn laptop start niet 
·Dell Inspiron 2200 Specs 
·Hoe de Denksnelheid Upgrade vo…
·Hoe te Terug mijn Toshiba Lapt…
·Celeron M Specs 
·Printer Types voor Dell Inspir…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Drop uw laptop ? Repareer het 
·Klik op Problemen met MacBook Pro Trackp…
·Hoe je toetsenbord Marks verwijderen op …
·Hoe je de heetste Gaming computer te bou…
·Hoe schakel ik een laptop 
·Problemen met ATI 4850 Drivers 
·Hoe je naar de Root van een SD -kaart 
·Hoe te DDR2 Memory Upgrade op een laptop…
·eMachines T1120 Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com