Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Verschil tussen een desktop en een towercomputer
Desktop en toren computers zijn twee verschillende stijlen van de behuizing van de computer die gebruik bureauruimte op verschillende manieren . Desktop computers zijn ontworpen om plat op het bureau , terwijl de torens rechtop . De meeste moderne computers hebben een van de drie maten van de kast . Home Theater PC of server computer gevallen vaak gebruik van een desktop configuratie , hoewel, volgens Newegg.com ' s computerkast koopgids . Mini -Tower

De kleinste soort tower behuizing van de computer is de mini - tower . Dit soort gevallen meet doorgaans minder dan 14 centimeter in hoogte en is ontworpen om ruimte op uw bureau te besparen . Hoewel de kleine omvang van dit soort gevallen maakt ze geschikt voor gebruikers met beperkte ruimte bureau , de beperkingen van de grootte van de zaak te beperken vaak de upgrade mogelijkheden van mini - tower -computers . De meeste mini - tower gevallen ondersteunen alleen 01:59 interne drive bays , hun data opslagcapaciteit ernstig beperken . Mini - tower vaak beperkt tot het gebruik minder krachtige low - profile uitzetting door de beperkte ruimte binnen de behuizing. Deze beperkingen ruimte maken vaak mini - tower -computers moeilijk om te werken aan en hun koelcapaciteit aanzienlijk verminderen in vergelijking met grotere zaken met soortgelijke apparatuur .
Mid -Tower

Mid - tower computers zijn de meest voorkomende full - sized desktop computer . Deze grootte van de zaak levert een balans tussen binnenruimte , uitbreidbaarheid en desktop foot print . Deze gevallen zijn meestal tussen de 16 en 20 cm in hoogte en tot 19 centimeter in lengte . Dit soort gevallen geeft significant betere koeling dan de meeste mini- kast en ondersteunt meestal maximaal zeven drive bays . Midtowermodel gevallen zijn ook groot genoeg om full size uitbreidingskaarten en een groter aantal case fans dan mini tower gevallen ondersteunen . Terwijl de mini - tower -computers meestal maar een of twee case fans steunen , midtowermodel computers ondersteunen gewoonlijk 2-4 fans .
Full- Tower

De grootste type case gebruikt in home computers is de volledige toren . Dit soort gevallen kan de afstand tot drie meter hoog en vaak ondersteunen tot vijftien interne en externe drive bays . Volledige kast hebben een ruim interieur superieure luchtcirculatie en werkruimte . Full - tower -computers vaak tot zes case fans , waaronder modellen met een 120 of 240 millimeter doorsnede .
Desktop

Desktop computers zijn zeer vergelijkbaar met toren computers in verband hun opmaak . Het belangrijkste verschil tussen de twee is dat de aandrijving posities zijn 90 graden gedraaid , zodat ze evenwijdig aan het oppervlak van het bureau . Desktop gevallen zijn meestal gelijk in grootte aan een mid - tower computer draaide op zijn kant . Dit soort gevallen omvat aanzienlijk meer ruimte op uw bureau dan een toren computer en is soms zo versterkt dat een monitor bovenop kunt zitten om ruimte te besparen . Desktop gevallen hebben meestal minder effectief koelen dan mid of full tower gevallen omdat ze monteren minder fans.
Home Theater PC

HTPCs
zijn een gespecialiseerd type desktop zaak die is ontworpen om te werken als onderdeel van een home theater systeem . Deze gevallen meestal ondersteuning voor extra hardware zoals een top gemonteerde ventilator , LCD scherm en infrarood ontvanger . Deze kenmerken zorgen voor extra koeling , informatie over mediabestanden van de computer speelt en ondersteuning voor een infrarood afstandsbediening .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·HP DC7700CMT Specificaties 
·Specs voor een HP Pavilion 530…
·Hoe je het voorpaneel van een …
·De specificaties van een Dell …
·Hoe te Overclock de Intel Dual…
·Workshop Veiligheid in Compute…
·Hoe de Recovery Disk gebruiken…
·Cool Manieren om de look van u…
·Hoe aan te sluiten in een comp…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Biometrische Gereedschap 
·Hoe maak je een Bios Dat wil niet booten…
·Hoe maak je een Canon LiDE 35 scanner in…
·Hoe je Applications Transfer naar een iP…
·Hoe je foto's overbrengen van een MicroS…
·Hoe om te controleren Computer Drivers 
·Hoe maak je een Compaq Presario 700 hard…
·Hoe te SSL configureren voor IIS FTP 
·Hoe kan ik een HP CD - RW 8220e 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com