Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Wat zijn de Setup Sleutels voor een Compaq 5610 ?
Compaq Presario 5610 desktop computer bevat een setup- programma waarmee je wijzigingen aan de hardware , geheugen en stroomverbruik configuraties te maken . De sleutel tot het setup-programma in te voeren is de ' F1 ' functie toets , en je moet onmiddellijk na het herstarten of het aanzetten van uw Compaq 5610 op de toets . Als je niet snel op de F1-toets , zal de Windows- besturingssysteem te laden , en u kunt geen toegang setup- programma van uw systeem zodra u bij uw Compaq 5610 's Desktop . Interface

Zodra u uw Compaq 5610 's setup-programma in te voeren , gebruik uw toetsenbord is omhoog, omlaag , links en rechts pijltjestoetsen om te navigeren naar de " Main ", " Geavanceerd ", "Power ", "Boot " of " Exit" menu . Uw Compaq 5610 is de muis niet werkt binnen het setup-programma . Druk op de " Tab " of "Enter " om een veld dat u wilt wijzigen te selecteren . Druk op de " F1 " functietoets in het setup- programma om hulp te krijgen als je niet begrijpt wat een specifiek menu of categorie betekent .
BIOS

Het setup-programma is ook bekend als Basic Input /Output System , BIOS , en is een apart programma van uw Compaq 5610 's Windows besturingssysteem . Binnen het programma , kunt u een boot-wachtwoord toekennen , wijzigen datum van uw computersysteem en de tijd , start - up schijf volgorde - harde schijf , cd - rom of Universal Serial Bus -apparaten , en de manier waarop uw computer beheert hardware-apparaten wanneer het systeem inactief is .
Defaults

u kunt ook standaard installatieprogramma waarden , ook wel bekend als de fabrieksinstellingen te laden , in het geval u wijzigingen aanbrengen in uw Compaq 5610 's configuratie en je vergeten wat de oorspronkelijke waarden waren . Navigeer naar " Exit " en selecteer " Load Setup Defaults " of " Apply Defaults and Exit " om het laadproces te starten . Volg de aanwijzingen op het scherm om het proces te voltooien . Druk op de " ESC " en toets " Enter " wanneer daarom wordt gevraagd , om het installatieprogramma af te sluiten en start het laden van Windows .
Verlaten

Wanneer u klaar bent met het bekijken en bewerken van uw Compaq 5610 's setup programma , dan moeten het programma verlaten door op de " F10 " functietoets of door te navigeren naar " Exit " op de bovenste werkbalk van het programma . Selecteer "Ja" om te bevestigen dat u wilt afsluiten en druk vervolgens op de toets " Enter " . Windows zal beginnen met het laden onmiddellijk na het setup-programma verlaten . Als je niet goed af te sluiten , worden alle wijzigingen die u in het programma verloren . U kunt ook " Changes and Exit Negeer " als je wilt om het installatieprogramma af te sluiten en geen wijzigingen in de configuratie van uw Compaq 5610 's besparen .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 5…
·Soorten Desktops 
·Honeywell Access Control Train…
·Hoe te Overclock een Compaq V2…
·Hoe een Aspire 4520 
·Hoe te openen de Dell Dimensio…
·Hoe het verhogen van Vcore 
·Hoe PC Kabels verbergen 
·How to Get Rid van Electronic …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Drum resetten op een Pan…
·Kies de perfecte printer 
·Definitie van Rambus 
·Hoe je foto's importeren op een iPad Van…
·Mijn Dell Dimension 4550 start niet - Up…
·Antec Sonata Specs 
·Hoe de microfoon instellingen wijzigen o…
·Hoe kan ik een Dell E1705 Scherm Vervang…
·Specificaties voor een IBM PS 256K 486Sl…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com