Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CPU's >> Content
Hoe te Overclock een AMD Phenom 9550 Quad Core CPU
Overklokken van je AMD Phenom 9550 Quad Core central processing unit ( CPU ) is een geweldige manier om uw machine te tweaken voor betere prestaties zonder betaling van een dubbeltje . Overklokken is het aanpassen van de instellingen op uw central processing unit , en het moederbord om extra prestaties squeeze out van uw computer . Hoewel over het algemeen niet aan te raden voor beginners , kan overklokken van je CPU produceren van hoge winsten in de prestaties als je in staat bent om de juiste instellingen met wat trial and error testen manipuleren . Instructies
1

Voer het BIOS -menu op uw computer door opnieuw te starten en druk op de juiste toets om naar de BIOS . Deze is te vinden in uw handleiding. De meeste computers gebruiken F1 of F10 om het BIOS- menu te openen , maar Dell gebruikt F2 of F8 . Raadpleeg uw handleiding . Kopen van 2

Selecteer de " Frequency /Voltage Control " menu .
3

Pas de instellingen voor " High Performance Mode " of " CPU Bus Frequency " ( dit is afhankelijk van uw moederbord ) en pas deze iets omhoog . Als u moet typen in de nummers handmatig , bewegen in vijf - tot stappen van 10 cijfers . Bijvoorbeeld , als u een meting van 200 x 14,88 = 2,88 GHZ , verplaatst u de getallen tot 205 , dan 210 , en ga zo maar door . Moderne computers zal niet toestaan ​​om de multiplier te veranderen ( 14,88 in dit geval ) . Als het moederbord instellingen die niet zal toestaan ​​om ze handmatig in te voeren is vooraf bepaald , selecteert u de volgende hoogste ( snelste ) instelling uit het drop - down menu .

Druk op escape 4 om het BIOS menu te verlaten .
5

Start de computer opnieuw . Het doel is om de snelste moederbord en de CPU-klok instellen dat stabiel blijft vinden . Als de computer wordt opgestart en loopt normaal , dat wordt beschouwd als stabiel , en je kunt het proces te hervatten om de snelste kloksnelheid computer kan verwerken vinden .
6

Start de computer opnieuw op en voer het BIOS -menu als uw computer was stabiel , en tweak naar de volgende hoogste stand .

Druk 7 ontsnappen naar het BIOS- menu te verlaten .
8

Herhaal dit proces tot je computer stottert bij het opstarten , of het scherm flikkert terwijl u Windows . Soms is de computer zal crashen , en je zult moeten herstarten . Dit is wanneer je weet dat je een instelling die is voorbij de piek van wat je moederbord en de CPU zal toestaan ​​.
9

Start de computer opnieuw op en voer het BIOS -menu hebt bereikt . Terug de klok snelheid naar beneden om de laatste veilige instelling ( de ene voordat de computer crashte ) . Als u wilt zijn uiterst veilig , kunt u het terug naar beneden twee instellingen .

Press escape 10 , en controleer of Windows wordt geladen en loopt. Als dat zo is , bent u overclocked en klaar om te gaan . Als dit niet gebeurt , moet u de instellingen terug naar beneden nog meer .

Previous: Next:
  CPU's
·Hoe maak je een CPU Fan vervan…
·Hoe te Overclock een CPU 2.8 H…
·Soorten Computer CPU 
·Specs voor een Intel Celeron M…
·Het kiezen van de juiste CPU v…
·Hoe de CPU in een HP Verander 
·Hoe maak je een Pentium 3 CPU …
·Hoe je CPU Usage 
·Hoe maak je een CPU Fan Vervan…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik mijn desktop computer Run Fro…
·Hoe te Overclock een Asus P5PE - VM 
·Hoe maak je een secundaire Interne Harde…
·Hoe kan ik het geheugen in een Toshiba S…
·Hoe te gebruiken My Webcam Met Windows V…
·Hoe maak je verbinding Sandisk adapter o…
·Tips voor het kopen van een nieuwe compu…
·Hoe maak je een webcam microfoon plug in…
·Hoe Set Up Windows 98 Internet Explorer …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com