Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CPU's >> Content
Hoe maak je een CPU Fan vervangen in een HP N5470
Laptop CPU chips warm worden bij gebruik voor langere tijd . Dit is de reden waarom alle laptop 's zijn ontworpen met geavanceerde koelsystemen . De meeste CPU koelsystemen zijn gebouwd met een speciale ventilator . Als de koelventilator slecht gaat , kan uw laptop te heet worden . Als je CPU oververhit raakt , kan dit onherstelbare schade aan uw moederbord en de omliggende hardware-apparaten veroorzaken . In het geval dat je CPU-ventilator werkt, moet u deze onmiddellijk te vervangen voor ernstige schade aan uw laptop te voorkomen . Vervangen van de ventilator in uw HP Pavilion n5470 vereist volledige demontage . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier ontwerpen, Kleine , platte schroevendraaier
Creditcard , of plectrum
Toon Meer Aanwijzingen

Shut 1 onderaan uw laptop via het menu Start van Windows , en sluit vervolgens het LCD-paneel . Ontkoppel alle kabels van je laptop , en plaats vervolgens de laptop naar beneden met de voorkant van de laptop naar u toe . Verwijder de accu uit de onderkant behuizing van de laptop . Kopen van 2

Verwijder alle zichtbare schroeven aan de onderkant behuizing van de laptop . Plaats de laptop verticaal met de achterkant van de laptop naar boven. Verwijder de twee Phillips - schroeven van het achterpaneel . Plaats de laptop dus het zit plat .
3

Flip de laptop over en open het LCD-scherm zo ver mogelijk naar binnen . Gebruik een kleine , platte schroevendraaier te wrikken uit de plastic toetsenbord bezel tussen het toetsenbord en het LCD-paneel . Verwijder de ring en leg het opzij . Verwijder de vier kruiskopschroeven van achter de bovenste rij toetsen op het toetsenbord .
4

Pak de bovenkant van het toetsenbord , kantel , en plaats het gezicht naar beneden op de polssteun . Zoek het toetsenbord lint kabel aan de onderzijde van het toetsenbord , en vervolgens de stekker uit het moederbord . Verwijder het toetsenbord van de laptop .
5

Zoek de LCD- video -kabel die zich vanaf de linkerkant van het LCD-scherm . Volg het naar waar het aansluit op het moederbord en koppel het los . Pak het LCD-scherm met een hand , en dan met uw vrije hand verwijderen van de Phillips - schroeven uit elke LCD scharnier . Til het LCD- paneel los van de basis van de laptop en opzij leggen .
6

Verwijder de Phillips - schroeven uit langs de buitenste randen van de laptop bovenste behuizing . Plaats een credit card of gitaaroogst in de plooi scheiden de bovenste behuizing van de onderste behuizing . Beginnen te wrikken van de bovenste behuizing van de onderkant behuizing . Werk je een weg over de gehele omtrek van de laptop totdat de bovenste behuizing volledig is gescheiden van de basis van de laptop . Verwijder de bovenste behuizing en leg het opzij .
7

Zoek de CPU- ventilator in de linkerbovenhoek van het moederbord . Koppel de ventilator los van het moederbord en verwijder de vier kruiskopschroeven van de koelventilator . Til de CPU- ventilator uit het moederbord en opzij leggen .
8

Herhaal deze procedure in omgekeerde volgorde om de vervangende CPU-ventilator te installeren .
< Br >

Previous: Next:
  CPU's
·Wat is de betekenis van een CP…
·Hoe je CPU Usage 
·Intel CPU Temperaturen 
·Intel CPU Types 
·Hoe een goede CPU Fan of Heats…
·Kunt u een mobiele CPU in een …
·Hoe de CPU-snelheid Reset 
·Hoe te Vaseline gebruiken in C…
·Hoe om te beslissen wanneer ee…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Mijn computer start niet op na een nieuw…
·Hoe kan ik een HP Officejet J5750 Proble…
·Hoe om ruimte vrij op de Recovery Drive 
·Hoe maak je een HP Mouse Pointer Problem…
·Hoe maak je een poreus Transfer Roller R…
·Hoe maak je een tweede harde schijf inst…
·File Server Vs . Client Server 
·Hoe maak je een harde schijf na een fysi…
·Hoe te installeren van een IDE optisch s…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com