Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CPU's >> Content
Bijwerkingen Wanneer ik Change My CPU Speed ​​
Computers zijn veelzijdige machines . Ze spelen een centrale rol in alles, van bedrijfsleven tot entertainment . Helaas , computers vooruitgang zo snel dat iets oudere modellen voortdurend achterhaald . In reactie , veel gebruikers --- vooral gamers die willen vlotte prestaties --- proberen om de snelheid van hun machines te ' stimuleren door handmatig verhogen van de CPU's verwerkingssnelheid . Wanneer goed uitgevoerd , dit is enigszins effectief . Echter , doet u dit op eigen risico . Overklokken

Wanneer u een computer te kopen , een van de genoemde functies is de CPU-snelheid . De CPU is de processor , een component die de snelheid waarmee uw computer kan informatie verwerken bepaalt . Moderne computers meten hun snelheid in gigahertz ( GHz ) . Hoe meer gigahertz , hoe sneller de processor . Soms , mensen willen de prestaties van de computer te verhogen zonder het vervangen van de CPU . Dit staat bekend als overklokken . Het proces is ingewikkeld en moet niet worden geprobeerd , tenzij je computer savvy en weet dat uw machine goed .
Gevaren Fysieke

Degenen die overklokken bewering te staven dat het een lage risicovolle operatie . De Basic Hardware website beweert dat schade is een " zeldzaam ding " en moedigt overklokken voor degenen die willen eenvoudige snelheidsboost . Echter , de Information Technology Service Desk bij Utah State University oneens . Het waarschuwt dat het overklokken van je CPU kan leiden tot het ernstig oververhit raken , wat resulteert in blijvende schade . Mensen die nog nooit eerder hebben overclocked zich niet bewust dat ze een sterkere koelsysteem buiten fan van hun computer zal vereisen .
Performance onderwerpen

In sommige gevallen , overklokken van je CPU kan leiden tot problemen met de prestaties . Uw computer kan beginnen zich vreemd gedragen . Het kan vaak crashen of bevriezen , wat betekent dat uw systeem spontaan wordt uitgeschakeld of niet meer reageert . Niet alleen is dit lastig, maar plotseling u de computer uitzet zal alleen verergeren het probleem .
Financiële Risico

Volgens de Utah State University , chipfabrikanten , zoals AMD , Intel en Cytrix , sterk ontmoedigen overklokken . Bedrijven beperken hun chip snelheid voor een reden . Ze weten dat elk product heeft een limiet . Een CPU ingesteld op een 3,0 GHz draaien , bijvoorbeeld , is niet gebouwd om te werken op 3,5 GHz . Omdat overklokken is onnatuurlijk en riskant , het verhogen van uw CPU-snelheid op deze manier zal de garantie van uw computer te vervallen. Als uw apparaat breekt , zal je geen andere keuze dan om nieuwe te kopen .

Previous: Next:
  CPU's
·Hoe maak je een CPU Fan Fix 
·Laptop CPU Usage op 100 % kome…
·Hoe een gateway Upgrade 6860FX…
·Heeft Word Grootte Bepaal CPU …
·Hoe kan ik Overclock mijn Q660…
·Hoe maak je een AMD CPU Heatsi…
·Hoe je CPU Video Aansluiten op…
·Hoe te identificeren een AMD C…
·Hoe maak je een CPU Test op ee…
  Related Articles
Heeft mijn iPad opladen wanneer hij is a…
Wat te doen wanneer uw iPad Freezes 
Heb je verliest al je apps wanneer je ee…
Hoe te Log in om Wi - Fi voor een iPad W…
Hoe maak je een iPad aansluiten op een r…
Hoe maak je een computer koel te houden …
Hoe om te weten wanneer een videokaart V…
Wat te doen als een On - Board grafische…
Wanneer een computer grafische kaart ver…
  Hardware Articles
·Hoe jezelf te aarden bij het werken op e…
·Parallel vs Seriële Verbindingen 
·Hoe maak je een ATI Display Driver Unins…
·DIY : SSD 
·Hoe een Thumb Drive Pas 
·Hoe Sony Reader Get Out van de Demo Mode…
·Hoe de CPUID Atom Process Get 
·Hoe maak je Factory Restore een Dell Lat…
·Hoe vindt mijn Acer Passcode sleutel tot…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com