Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CPU's >> Content
Kan ik Change My Single Processor CPU naar een Dual Processor ?
Centrale verwerkingseenheid handelingen van een computer als het "brein" van de computer , met alle verwerkte gegevens die door de CPU processing kern. Multi-core CPU's hebben twee of meer processorkernen , waardoor er meer gegevens in een keer te verwerken . Afhankelijk van of het moederbord van de computer ondersteunt dual - core CPU modellen , kan het mogelijk zijn een CPU upgraden met een processorkern . Single vs Dual Core

Hoewel CPU's met dual cores verwerking hebben twee verwerking punten , dit betekent niet dat ze automatisch sneller dan een single-core unit . De eerste kern van een dual - core CPU duurt meestal een groter data belasting dan de tweede kern , zodat de CPU zal waarschijnlijk niet twee keer zoveel data in een bepaalde tijdspanne te verwerken . De kloksnelheid van de CPU speelt een grote rol bij het bepalen welke sneller is , een dual - core CPU met een lagere kloksnelheid zal waarschijnlijk niet beter presteren dan een single- core CPU met een veel hogere snelheid cijfer
< . br > upgrade Beperkingen

moederbord
van uw computer beperkt je upgrade-opties , omdat niet alle moederborden werken met alle dual - core CPU's . CPU- socket van een moederbord is alleen ontworpen om te werken met specifieke modellen , en het moederbord kan extra beperkingen hebben op de hoeveelheid stroom die een CPU kan trekken . Een poging om een ​​dual - core CPU te gebruiken met een incompatibele moederbord of boven haar macht beperkingen kan het moederbord beschadigd raken of kan de CPU om niet te werken .
Bepalen Upgrade compatibiliteit
< br >

de documentatie die bij uw computer is geleverd zal de CPU- socket type , spanning beperkingen en vergelijkbare CPU's te onthullen . Als de computer is custom-built of u het moederbord hebt vervangen , kunt u de specs leren van de documentatie van het moederbord of door het onderzoeken van de specifieke moederbord model . Als de CPU- socket is niet compatibel met dual - core processoren of het moederbord ondersteunt geen dual - core architectuur , kunt u geen upgrade van uw CPU .
Het upgrade proces
< br >

bij het upgraden van een single-core naar een dual - core CPU , moet u de computer afsluiten en de stekker uit het stopcontact . Na eenmaal op de power -knop om alle resterende capaciteit van het systeem te ontladen , het verwijderen van de schroeven aan de achterkant van de zaak , dat het linker zijpaneel op zijn plaats hebt u toegang tot de zaak interieur en de CPU koeler . Na zorgvuldig de schroeven losdraaien of pennen houden de koeler op zijn plaats , dan kunt u het voorzichtig til de CPU .

Om de oude CPU uit het stopcontact los en installeer de nieuwe eenheid op zijn plaats , moet u de bus tillen - vergrendelingshendel . Na het vergrendelen van de CPU op zijn plaats en zetten een kleine druppel CPU koelpasta op de top van het, kunt u de koeler opnieuw installeren . Het zijpaneel terugplaatsen en inpluggen in de computer de upgrade is voltooid .

Previous: Next:
  CPU's
·Hoe de CPU Test 
·Mijn CPU Fan Runs en vertraagt…
·Hoe maak je een CPU Fan Uninst…
·Hoe een A31 CPU Upgrade 
·Hoe je CPU-gebruik Bereken 
·Hoe maak je een CPU Fan niet h…
·Wat is normale CPU-gebruik voo…
·Hoe maak je een Celeron CPU wi…
·Hoe de CPU Fan Plug Vervang op…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe de taal wijzigen op de iPad 
Het instellen en Toegangscode wijzigen o…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe maak je een iPad Browser 
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Hoe je iPad Wallpaper wijzigen 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
  Hardware Articles
·Motorola SURFboard SB5101 Setup 
·Wat is een AMD Athlon XP1600 + 
·Hoe kan ik een HP Deskjet 932 printer te…
·How to Set Up een 3Com 3C10400 Analoge T…
·Wireless Technology Security Issues 
·Hoe te vertellen wat AGP-kaart is in een…
·Hoe je BIOS bijwerken voor een AMD 
·Hoe de verwerking prestaties van een IBM…
·HP Printer gaat niet aan 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com