Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe maak je een PCI Serial Port Install
De meeste computers niet meer uitgerust met seriële poorten op hun moederborden . Het gebruik van een serieel apparaat vereist de installatie van een PCI-kaart in de computer . De meeste desktops hebben ten minste een beschikbare PCI-sleuf voor havenuitbreiding , en de installatie van PCI-kaarten is eenvoudig en vergt weinig tools . Zodra de PCI-kaart in de computer is geïnstalleerd , kunt u de seriële poorten gebruiken om uw seriële apparaten op de computer aansluiten . Wat je nodig hebt
PCI seriële poort kaart
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koppel uw computer en plaats deze op een schone tafel met de cd-stations naar u toe . Leg de computer voorzichtig naar beneden op zijn rechterzijde . Zet uw computer , zodat de onderkant van het apparaat naar u toe gericht . Kopen van 2

Zoek de schroeven of grendels die de dekking van het geval veilig te houden . Sommige computers hebben een paar schroeven aan de achterkant van de behuizing dat de linkervenster verzekeren , anderen hebben een paar sloten die moeten worden opgeheven . Verwijder de schroeven of til het hang-en schuif het geval dekken off van de computer door het omhoog en weg van de voorkant van de machine .
3

Zoek een leeg PCI slot . PCI- slots zijn witte sleuven aan het einde van het moederbord het dichtst bij je . Elke lege PCI -sleuf heeft een bijbehorende PCI-sleuf aan de achterkant van de computer .
4

Verwijder de PCI-slot cover die overeenkomt met het PCI-slot waar u uw PCI seriële kaart installeert . Verwijder de schroef waarmee het afdekplaatje op zijn plaats houdt en til de klep omhoog uit de zaak; slaan deze schroef . Sommige slot covers niet schroeven hebben en moeten worden geponst uit de zaak .
5

Lijn uw PCI -kaart met de PCI -sleuf en laat de kaart in de zaak . Druk voorzichtig op de kaart totdat deze volledig in de sleuf . Vervang de schroef verwijderd in stap 5 op de PCI -kaart op de computer zaak . Als uw computer case gebruikt geen schroeven om veilig te zijn sleuf omvat , gebruikt u de schroeven die bij de PCI-kaart .
6

Sluit uw computer zaak door het linker paneel te vervangen en vastzetten . Sluit uw computer aan en zet hem aan . Installeer de stuurprogramma's die bij de PCI- kaart is geleverd voordat u de seriële poorten gebruiken .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe maak je een draadloze NIC …
·Hoe Laptop Computer processore…
·Hoe maak je een computer Water…
·Hoe je HP G Series Notebook Up…
·Hoe kan ik een Acer Aspire 510…
·Hoe kan ik een Inspiron 537 Up…
·Hoe maak je draadloos internet…
·Hoe maak je een PC scan voor e…
·Over PC geheugen 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Verschil tussen SDA en SDC 
·Hoe de CMOS-batterij vervangen voor een …
·Hoe kan ik een printer instellen op een …
·Hoe maak je een Yamatake Honeywell MX100…
·Processor Kooptips voor Moederbord 
·Hoe te Sandisk Cruzer Gebruik 8 USB 2.0 …
·Toshiba Laptop Vs . HP 
·Hoe PC Disks herstellen 
·Hoe kan ik programma's lopen van de Jump…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com