Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe te Refill een Epson TO485 inktcartridge
TO485 , ook wel T048520 , wordt gebruikt in de Epson Stylus Photo R300 , RX500 , RX600 en R300 M printers . De cartridge is ideaal voor het afdrukken van foto's en afbeeldingen . De cartridge is 5.8 x 4.5 x 0.8 inch groot , wat betekent dat het een zeer grote inkttank niet . Na het afdrukken van een paar foto's , zal de printer de inkt te gebruiken en je zal hebben om de cartridge te vervangen . Een meer economische oplossing is te vullen de bestaande T048520 cartridge . Wat je nodig hebt
Chip resetter
Refill kit of spuiten ( een voor elke kleur ) op Twitter Naald
Duim boor
Handdoeken
Toon Meer Aanwijzingen
< br > 1

Koop een Epson chip resetter ( zie bronnen ) die speciaal is ontworpen voor de Epson T048520 . Zonder deze chip resetter , zal het bijvullen activiteit zinloos . Er is een ' slimme ' chip op de cartridge geïnstalleerd . Het doel van deze chip is het inktniveau van de cartridge herkennen . Wanneer de cartridge opraakt , wordt dit aan de gebruiker dat de cartridge is niet in staat om af te drukken als gevolg van lage inkt . Echter , is de chip niet geprogrammeerd om de " bijgevuld " inktniveau herkennen . In plaats daarvan , het houdt waardoor u de boodschap van " Low Ink " , zelfs nadat u Vul de cartridge . Het doel van een resetter is om het geheugen van de chip te wissen , zodat hij herkent de nagevulde cartridge als vol . Kopen van 2

Reset uw cartridge . Het proces moet niet meer dan een paar minuten duren . Je hoeft alleen maar op de resetter in contact met de chip te brengen en druk op de resetter knop . Raadpleeg de handleiding van de chip resetter voor specifieke instructies .
3

Spread papieren handdoeken op de vloer , of waar u gaat werken . Ook draag rubberen handschoenen als u wilt voorkomen dat uw vingers vuil worden .
4

Zoek het gebied waar je moet het gat te boren . Er zal een kleine knop op de cartridge die zegt te zijn " PUSH . " Je moet het gat rechts boven deze knop te boren . Inkt wordt bijgevuld met behulp van deze kleine knop .
5

Boor een klein gaatje recht tegenover de eerste , in de richting van de Epson- label . Deze tweede hole , in tegenstelling tot de eerste , is alleen bedoeld voor het toestaan ​​van lucht kan ontsnappen als je vult het eerste gat met inkt .
6

Vul de spuit met inkt en steek de naald in de refill gat ( het eerste gat ) . Duw de naald te ver naar beneden omdat het alleen kan doordringen ongeveer 1 cm in de cartridge .
7

Vul de cartridge heel langzaam als de inkt heeft tijd nodig om te draaien binnen diverse inwendige kamers . U zult merken inkt en luchtbellen die uit het ventilatiegat dat je geboord .
8

niet te veel in de cartridge . Zodra je klaar bent , verwijder de spuit , houd het apart en veeg eventueel gemorste inkt van de buitenkant lichaam van de cartridge .
9

Plaats de cartridge in de printer . Vermijd het gebruik van de printer voor minstens een dag . De inkt heeft enige tijd nodig om te settelen aan de onderkant van de cartridge .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe de ASUS Eee 2G Surf Upgrad…
·Hoe een HP Pavilion Xt963 Comp…
·De beste Upgrades voor een Opt…
·Hoe Memory in een laptop Upgra…
·Hoe maak je een Compaq Presari…
·Wat is het beste voor Computer…
·Hoe kan ik een oude harde schi…
·Hoe weten wat RAM Mijn compute…
·AMD Chip Types 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te verwijderen van een koperen vlech…
·Aanwijzingen voor Hoe maak je een Toshib…
·Hoe te wijzigen inktcartridges op de HP …
·Hoe de BIOS wijzigen op een HP Laptop 
·Mac Basisvaardigheden les voor Studenten…
·Wat is een fragment op een schijf ? 
·Hoe maak je een Low Graphics Score van 2…
·Hoe maak je een 3Com Analog Terminal Ada…
·Hoe Set Up Thuisdeling op de iPad 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com