Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe een HP Pavilion Xt963 Computer bijwerken
De HP Pavilion Xt963 is een oudere desktop computer met een Pentium III 1,2 GHz Celeron-processor beschikt , volgens HP product specificaties . Dat is niet echt een "snelle" computer door meer recente normen , maar het draait Windows XP goed en is nog steeds een nuttige computer voor veel dagelijkse taken . Hoewel de processor niet kan worden opgewaardeerd vanwege moederbord beperkingen , kunnen andere betaalbare upgrades van de algemene prestaties en de snelheid van de Xt963 verbeteren . Wat je
kruiskopschroevendraaier
Perslucht nodig kan
Upgrade onderdelen en kaarten
Toon Meer instructies
How To Update een HP Pavilion Xt963 Computer
1

Schakel en de stekker van de computer uit alle kabelverbindingen . Open het deksel . Kijk naar de twee RAM- geheugenslots . Verwijder eventuele geheugen aanwezig door het ontsluiten van de witte lipjes en voorzichtig terugtrekken van de stok ( s ) uit de sleuven stokken . Bestudeer de etiketten . De maximale hoeveelheid RAM voor de Xt963 is 512 MB ​​. Als uw machine heeft minder dan 512 MB ​​RAM , moet u upgraden naar het maximale bedrag . Gebruik PC100 of PC133 snelheid ram . Bij gebruik van twee stokken van 256 MB , zorg ervoor dat ze beiden dezelfde snelheid . Kopen van 2

Onderzoek het lege PCI-uitbreidingskaarten sleuven in de linker bovenhoek van het moederbord . Je moet over twee slots beschikbaar voor upgrades . Verbeter uw grafische mogelijkheden door het installeren van een 32 MB , 64 MB of 128 MB PCI - soort videokaart in een van de sleuven . Zie bronnen verbindingen voor hoe voegen PCI-kaarten . U kunt ervoor kiezen om ofwel een USB -kaart of een betere geluidskaart in de tweede open sleuf toe te voegen . Het toevoegen van meer USB-poorten kunt u verdere upgrades doen met meer USB-apparaten , waaronder Ethernet en FireWire , ook al heb je niet meer PCI-slots beschikbaar te hebben .
3

Controleer uw optische drive configuraties . Volgens HP productspecificaties , de Xt963 kwam doorgaans met slechts een CD-RW drive . U kunt upgraden naar een tweede CD-RW drive , of voeg een dvd-station . Zien hoe u een nieuwe optische drive in gedeelte Bronnen installeren .
4

Bepaal de opslagcapaciteit van uw harde schijf . Als uw originele 40 gigabyte harde schijf bijna vol is , kunt u upgraden naar een grotere harde schijf . Gebruik een programma zoals Acronis Migrate Easy- naar uw huidige besturingssysteem, stuurprogramma's , en al uw persoonlijke bestanden en software veilig te verplaatsen naar de nieuwe harde schijf .
5

Reinig de ventilator en /of de koellichaam. Gebruik een blikje perslucht om zachtjes weg te blazen stof en vuil uit de ventilatorbladen en /of de metalen lamellen op het koellichaam . Een ophoping van vuil op deze onderdelen zal vertragen een processor , degraderen na verloop van tijd , en kan warmte storing veroorzaken . Blaas eventuele andere vuil en stof aanwezig in de zaak , waaronder in de ventilatieopeningen van de stroomvoorziening .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Beginner's Guide to bouwen van…
·Hoe maak je een TX2510US upgra…
·Hoe kan ik in een New Power Su…
·Hoe maak je een Pentium 4 upgr…
·Hoe kan ik upgraden mijn compu…
·Aanwijzingen voor IDE naar SAT…
·Hoe maak je een Nvidia GeForce…
·Het gebruik van DDR SDRAM 
·Hoe maak je een processor in e…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Verschillen tussen Onbeheerde & Smart Sw…
·Hoe om Live TV Uitzendingen kijken op je…
·Hoe maak je een harde schijf formatteren…
·Hoe controleert de firmwareversie van ee…
·Hoe te openen Clamshell op een Seagate F…
·Hoe de CPU Fan Plug Vervang op een HP La…
·Hoe te Apps Vanaf een computer Installee…
·Hoe maak je een CF -kaart kopiëren en o…
·Hoe maak je een Mouse Pad Disable op een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com