Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe u een GeForce in een Quadro
De computer maakt gebruik van een grafische kaart om vernietiging van het geheugen voor elk type van grafische applicatie , van het kijken naar video's online te spelen real-time strategy games. Als uw Nvidia GeForce -kaart niet kan voldoen aan de minimale systeemvereisten van nieuwe software , een videokaart upgrade is in orde . Het vervangen van uw bestaande GeForce kaart met een Quadro -kaart vereist het openen van de behuizing van de computer en het fysiek verwijderen van de oude kaart . Naast deze fysieke installatie , moet u er ook voor zorgen dat u de juiste driver is geïnstalleerd . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Quadro installatieschijf
Toon Meer Aanwijzingen
1

Klik op het Windows - logo toets op de linker bovenhoek van het scherm , en klik op ' Configuratiescherm'. Navigeer naar het menu " Hardware en geluiden " en klik op de link " Device Manager " . Kopen van 2

Open de 'Display Adapters " rubriek door te klikken op het pictogram" + " gepositioneerd aan de linkerkant van de rubriek . Klik met de rechtermuisknop op de naam van uw grafische adapter GeForce en navigeer naar de " Uninstall " -optie .
3

Klik op de " Next " -optie en klik op ' Finish '. Sluit het venster en het afsluiten van uw besturingssysteem. Haal de stekker van de monitor , toetsenbord, muis en netwerkkabel van de poorten op het geval van de computer . Koppel alle andere kabels die op de computer .
4

Verwijder de twee Phillips schroeven van de behuizing van de extreem- linkse rand van de zaak toegangspaneel . Houd de linker rand van het paneel en schuif het paneel weg van de zaak . Stel de zaak op zijn kant op een plat werkoppervlak , zodat de interne onderdelen zijn goed zichtbaar .
5

Vind de GeForce grafische kaart in de sleuf voor uitbreidingskaarten in de buurt van de linker rand van het moederbord van de computer . Verwijder de schroef waarmee metalen rand van de kaart op zijn plaats als uw computer case maakt gebruik van een schroef . Met andere modellen , gewoon de kaart tillen een klein metalen handvat om de kaart te ontgrendelen .

Grip 6 de randen van de GeForce -kaart naar links en rechts en trek hem recht omhoog om deze uit het moederbord te verwijderen . Niet direct contact met de metalen koellichaam aan de voorkant van de kaart .
7

Stel de kaart buiten de computerbehuizing . Pak de randen van de nieuwe Quadro -kaart en line-up van de gouden segmenten aan de onderkant van de kaart met de gaten op de expansie poort links en rechts .
8

Duw stevig totdat de Quadro sluizen in de uitbreiding van de haven . Vervang de schroef die u hebt verwijderd of duw de metalen lipje . Vervang het zijpaneel van de computer en sluit alle kabels . Zet de computer aan .
9

Sluit het venster " Nieuwe hardware gevonden " wanneer het op het scherm verschijnt . Doe de Quadro 's installatieschijf in de computer optische drive . Klik op " Next " en kies de " Yes " knop . Klik op 'Volgende'.
10

Klik op " Next " bij elke prompt en klik op "Finish " om de nieuwe grafische drivers te installeren . Start de computer opnieuw om de installatie te voltooien .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe maak je een ATI Graphics D…
·Hoe te Overclock Asus M2N32 Sl…
·Hoe maak je een processor in e…
·Hoe een HP Pavilion Xt963 Comp…
·Hoe te vertellen als een moede…
·GT 240 512 Vs . 8800 GTS 512MB…
·Kun je een USB 2.0-poort ? 
·Hoe kan ik een CMOS- update 
·Hoe de RAM Limit Zoek op een c…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Acer Aspire 2390 Specs 
·Hoe PC Card converteren naar USB 
·Hoe kan ik een SCSI Hard Drive In PowerE…
·Hoe maak je een Full Capacity Ink Defini…
·Compaq Presario 2100US Memory Installati…
·Mijn HP laptop is aangesloten en niet op…
·Het installeren van een Maxtor DiamondMa…
·Wat is een USB-poort voor? 
·Hoe de R52 BIOS Password Reset 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com