Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe je het geheugen wijzigen op een Sony VGN T150
De Sony VAIO VGN - T150 -serie notebook is voorzien van een 10,6 - inch LCD- scherm , Intel Pentium M processor , geïntegreerde 802.11b /g Wi - Fi , Intel 855GME grafische chipset , lithium - ion batterij en Microsoft Windows XP . Upgraden van het geheugen voor uw Sony VAIO VGN - T150 kan helpen de algehele systeemprestaties en applicatie software compatibiliteit te verbeteren . Hoewel uw notebook bevat 512 MB PC - 2700 RAM geïnstalleerd , de VGN - T150 ondersteunt tot 1 GB totaal geheugen . Je kan het ook nodig zijn om de bestaande geheugen te vervangen vinden, als de oorspronkelijke 512 MB ​​RAM -module defect raakt . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Kleine platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de laptop en verwijder alle aansluitingen voor randapparatuur , zoals een netwerkkabel , USB-apparaten en de netadapter . Sluit de notebook en de accu , aan de onderkant van de laptop in de buurt van het scherm scharnieren te verwijderen . Laat de computer voldoende afkoelen .

Place 2 de notebook op een geschikte niet - geleidend werkblad , zoals een werkbank of keukentafel , met de onderkant naar boven .
< br > 3

Verwijder de drie schroeven zich het dichtst bij de baai batterij , met behulp van een geschikte grootte Phillips schroevendraaier . Draai de computer rechtop en de monitor om het toetsenbord bloot te verlengen .
4

Betrek de twee kleine rechthoekige hang boven de " F5 " en " NUM LK " toetsenbord knoppen met een kleine platte kop schroevendraaier . Til het voorste gedeelte van het toetsenbord dichtst bij het beeldscherm en vouw het toetsenbord boven de muis touchpad , het blootstellen van de geheugenmodule eronder . Niet verwijderen of beschadigen het lint kabel aangesloten van het toetsenbord om het moederbord van de computer .

Touch 5 een geaarde metalen gedeelte van een van de perifere aansluitingen zich aan de linkerkant van de notebook , zoals de " Monitor Out " VGA -poort . Hiermee wordt voorkomen dat statische elektriciteit van schade aan de computer bij het upgraden of vervangen van het geheugen van het systeem .
6

Bestudeer het moederbord van de computer en zoek de rechthoekige geheugenmodule , gelegen aan de linkerkant . Breiden voorzichtig de lipjes aan de zijkant op de geheugenkaart schorsing sleuf terwijl u de RAM-module in een parallel richting aan het moederbord .
7

Plaats de nieuwe RAM- module onder een hoek van 45 graden in de uitbreidingssleuf met het zwarte circuit chips naar boven en met de metalen contactpunten eerst . De metalen contactpunten goed in het uitbreidingsslot , duw de RAM-module naar beneden totdat de gegroefde zijkanten vergrendelen tussen de uitbreidingssleuf zijlipjes .
8

Klap het toetsenbord terug over naar de oorspronkelijke bouwvorm . Druk voorzichtig op de onderste toetsen van het toetsenbord goed vast op zijn plaats . Bedek het toetsenbord met een groot stuk papier of plastic folie .
9

Sluit het toetsenbord en zet u de computer voorzichtig over . Installeer de drie schroeven , de batterij weer en sluit alle randapparatuur . Zet de computer aan .

Klik 10 op de " Start" menu-knop , gevolgd door " Alle Programma's" en kies de " Sony Notebook Setup " menu-optie . Klik op de " Sony Notebook Setup " -programma op het menu vermeld . Wanneer het installatieprogramma op uw scherm verschijnt , klikt u op het tabblad " Over Deze Computer " , gelegen nabij de top van het dialoogvenster .
11

Controleer de grootte van het geheugen waarden vermeld naast " System Memory " voor de bevestiging van de nieuwe geheugenmodule goed is geïnstalleerd .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe kan ik een Dell Precision …
·Hoe te installeren stuurprogra…
·Sapphire HD 4850 Compatibilite…
·8800 GTS 320 Vs . 8800 GTS 512…
·Hoe maak je een draadloze NIC …
·Hoe maak je een opstartbare US…
·Hoe kan ik upgraden Tecra 550C…
·Het upgraden van HP Pavilion d…
·Hoe je RAM Upgrades Kies 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat zijn de vijf onderdelen van computer…
·Wat is een RoHS -certificering 
·Hoe afdrukken op backlit film 
·Computer warmte sensoren zijn thermokopp…
·Flash Card Vs . SD Card 
·Hoe te Scroll Met de Pad op een laptop 
·Hoe te installeren van een Logitech G15 
·Hoe kan ik de gegevens op een SSD Toegan…
·Hoe de Mic op een Toshiba Satellite 1905…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com