Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Het upgraden van HP Pavilion dv6
Het upgraden van de harde schijf en geheugen capaciteit van de HP Pavilion dv6 , een entertainment notebook uitgebracht in 2009 , verhoogt de snelheid en verhoogt bergruimte . De laptop wordt standaard geleverd met een 2,5 - inch , kan 160 GB , 5400 RPM ATA - 7 notebook harde schijf , en worden opgewaardeerd met behulp van die schijf of een 7200 RPM ATA - 7 notebook harde schijf . De notebook wordt geleverd met twee 1 GB geheugenmodules en kan twee 4 GB DDR2-geheugen modules ondersteunen . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de HP Pavilion dv6 notebook , koppel alle kabels of apparaten die op de notebook en schakel de notebook ondersteboven . Plaats de notebook , zodat de achterkant van de notebook is het dichtst bij u . Kopen van 2

Duw de accu - los vergrendeling boven de linker kant van de batterij naar rechts om de batterij los te maken van de notebook . Verwijder de batterij .
3

Loosen , maar verwijder deze niet , de twee schroeven aan de linkerkant van de harde schijf deksel boven de rechterkant van het batterijcompartiment , met een kruiskopschroevendraaier . Til en verwijder de harde schijf omslag . Pak de zwarte plastic lipje aan de linkerkant van de harde schijf beugel en trek de beugel aan de rechterrand van de harde -schijfruimte . Koppel de kleine kabel die loopt van de linkerkant van de beugel van de notebook . Til en verwijder de beugel .
4

Verwijder de twee schroeven aan elke kant van de beugel , die de harde schijf naar de tussenlaag ( de kleine zwarte plastic stuk bevestigd aan de kabel tussen de computer en de harde verbinden rijden ) . Schuif de oude harde schijf uit de houder . Schuif de tussenlaag over de aansluiting van pinnen op de nieuwe harde schijf , schuif de nieuwe harde schijf in de beugel . Plaats de vier schroeven waarmee de beugel aansluiten op de harde schijf .

Place 5 van de harde schijf aan de rechterzijde van de vaste schijf en schuif het naar links aan te sluiten op de notebook . Steek de kabel zich uitstrekt van de tussenlaag terug in de notebook. Vervang de harde schijf deksel en schroef de twee schroeven waarmee het aansluit op de HP Pavilion dv6 .
6

Draai maar de schroeven niet te verwijderen in de rechterbenedenhoek , en midden - links en midden - rechts, van de geheugenmodule los , gelegen in het midden van de notebook . Verwijder het afdekplaatje .
7

Duw de klemmetjes aan de randen van de bovenste geheugenmodule uit de buurt van de module , waardoor de module naar boven te kantelen . Trek de oude geheugenmodule voorzichtig uit de sleuf en plaats de nieuwe geheugenmodule voorzichtig . Herhaal deze stap om de onderste geheugenmodule te vervangen terwijl de bovenste geheugenmodule omhoog wordt gekanteld . Duw het onderste module , dan is de bovenste module , naar beneden als je klaar bent ze te vervangen .
8

Plaats de geheugenmodule en vervang de drie schroeven waarmee de kap aansluiten op de notebook . Schuif de batterij in het batterijcompartiment totdat deze vastklikt in de juiste positie . Zet de HP Pavilion dv6 rechtop .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe te Computers Gaming Financ…
·Hoe te Grafische kaarten Swap 
·Hoe maak je Voeg een PCI Expre…
·Upgrades voor computers 
·Hoe Memory In een Aspire 5315 
·Hoe een HP Laptop Overclock 
·Hoe je de harde schijf upgrade…
·32 - Bit Vs . 64 Bit Systeem 
·Hoe maak je een Pentium III- 5…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe controleert de geschiedenis van afdr…
·Hoe maak je een Mogo Mouse koppelen met …
·Hoe kan ik makkelijk schoon een computer…
·Hoe ot Installeer de HP 6200 printer zon…
·Hoe kan ik een baan bij een Genius Bar G…
·Hoe de CPU Fan om de hele tijd Run op ee…
·Hoe te Scroll Met behulp van een Acer To…
·Wat is de ideale virtueel geheugen inste…
·Hoe Computer Hardware Fix 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com