Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe te installeren van een Logitech G15
Het Logitech G15 , met zijn brede scala aan functies , lijkt misschien ontmoedigend om te gebruiken op het eerste. Voor gebruikers verplaatsen van een standaard toetsenbord om iets met programmeerbare extra toetsen en een LCD-display , kan de hoeveelheid maatwerk toegestane overweldigend zijn . Echter , Logitech's software suite is snel en gemakkelijk te installeren , en is een efficiënte manier om al uw aangepaste macro's , game -profielen en lcd- applicaties te beheren . Instructies

Plug 1 in je nieuwe G15 . Het zal werken als een plug - and- play toetsenbord in alle huidige besturingssystemen , maar om te profiteren van de functies , moet u stuurprogramma's te installeren . Enkele ogenblikken nadat u de stekker in , zult u in staat zijn om het te gebruiken voor het typen . Kopen van 2

Download de G15 software van de website van Logitech . Een CD met deze software zijn meegeleverd met uw toetsenbord , maar meer up - to- date versies zijn online beschikbaar .
3

Installeer de software die u hebt gedownload . Het softwarepakket bevat drivers , ondersteuning voor het LCD-scherm , en een aantal toepassingen op uw macro's en LCD- programma's te beheren .
4

Stel uw extra toetsen door het uitvoeren van de Logitech Desktop Manager , nu in het systeem aanwezig lade . Dit programma stelt u in staat te stellen verschillende macro's voor verschillende programma's . Om te beginnen , het opzetten van een nieuw profiel door het menu en navigeer naar de executable van het programma dat u wilt dat uw macro's te werken inch
5

Klik op een " G -Key " en druk op de combinatie van de toetsen die u wilt dat de sleutel te vertegenwoordigen voor het geselecteerde programma of een opeenvolging van toetsen . Stel deze up nochtans wenst .
6

In LCD 's door het downloaden van de programma's en verwijzen naar de documentatie voor elk een. Sommigen zullen vereisen dat u een bestand in de map " apps " van uw map G15 software . Anderen zullen draaien als zelf - installeren executables . Nog anderen zullen moeten worden opgesteld .
7

Compileer alle LCD 's die kunnen het nodig hebben door bestand van het programma in de LCD- Studio , een onderdeel van het softwarepakket dat u oorspronkelijk hebt geïnstalleerd opent . Als het eenmaal is geopend in LCD Studio , volgt u de instructies van de afzonderlijke LCD -programma 's te compileren en voer het uit .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een HP Retainer Cl…
·Hoe je Sneltoetsen instellen o…
·Hoe de NumLock toets uitschake…
·Wireless Keyboard Vs . Wired K…
·Wat is de oorsprong van het QW…
·Hoe kan ik Bring Up the Dashbo…
·Hoe maak je een Microsoft Wire…
·Wat zijn de Stars & Vreemde te…
·Waarom is mijn muis Vergrootgl…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·USB -ingang voor MIDI 
·Hoe om foto's te kopiëren naar een USB …
·Hoe kan ik Retrieve Mijn Bestanden van e…
·Hoe maak je een virus waarnemen op een M…
·Memory Upgrades voor de Dell 4400 
·Hoe een Dac verbinding 
·Geschiedenis van iPods 
·Grafische kaart Information 
·Hoe de HP 5550 Toner Cartridge Reset 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com