Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe te inkttanks vervangen op een Canon MP970 printer
Het hebben van de Canon PIXMA MP970 All - in - One Inkjet Printer is als het hebben van een fotowinkel in uw huis . Geavanceerde technologie van de printer maakt het mogelijk zowel degenen met ervaring en nieuwelingen voor een preview , scannen, kopiëren en afdrukken van documenten en foto's . Kleurenfoto's zien er geweldig uit op 9600 door 2400 kleur dpi , terwijl de printer zeven afzonderlijke inkttanks verbluffend levensechte foto's . Een ander voordeel van de afzonderlijke inkttank systeem is de mogelijkheid om alleen de tanks die leeg zijn vervangen . Wat je nodig hebt
Canon MP970 printerCompatible vervangende CLI - 8 inkt tanksPlastic zak
Toon Meer Aanwijzingen
1

Controleer de stroomkabel van de printer is aangesloten op een werkend stopcontact . Druk op de ON /OFF -knop in de linker bovenhoek van het paneel operaties om de stroom in te schakelen . Kopen van 2

Druk op de Home-knop op het bedieningspaneel . Het beginscherm wordt weergegeven op het LCD-paneel . Druk op de linker functietoets om de huidige inktniveaus scherm weer te geven . Als een gele stip met een uitroepteken wordt weergegeven een of meer inkttanks is bijna leeg . Vervanging is niet nodig , maar het wordt aanbevolen dat u een vervangende tank bij de hand . Als een rode stip met een witte X verschijnt een of meer inkttanks kunnen hebben opraken van inkt . Deze tanks moeten worden vervangen .
3

Open de papieruitvoerlade . Til de klep van de printer naar de volledig geopende positie . Wacht terwijl de printkophouder wordt naar het midden .
4

Let op de inkttanks met snel knipperend inktniveau-indicator lampen. Dit zijn de tanks die moeten worden vervangen . Druk op het lipje van de overeenkomstige inkttank en til deze recht omhoog om deze uit de printer te verwijderen . Plaats de lege inkttank in een plastic zak en gereserveerd voor de juiste afvoer of recycling .
5

Haal de vervangende inkttank uit de verpakking . Verwijder de beschermfolie van de inkttank . Verwijder het beschermkapje van de onderzijde van de inkttank .
6

Plaats de inkttank in de lege sleuf . Druk op de tank totdat deze vastklikt . Verzeker de inktniveau-indicator licht op en brandt rood . Herhaal stap 4 , 5 en 6 voor elke extra lege inkttank .

Lower het deksel 7 printer naar de volledig gesloten stand . Wacht terwijl de printkophouder naar rechts verplaatst . Wacht tot de MP970 een automatische reiniging van de printkop proces dat wordt uitgevoerd voordat u het afdrukken .

Previous: Next:
  computer Printers
·Specs op een parallelle poort …
·Hoe kan ik een HP 6110 Printer…
·Hoe schoon HP Officejet 7130 p…
·Hoe kan ik een transfer roller…
·Welke ingrediënten zijn in Co…
·Hoe kan ik drivers voor een HP…
·Hoe te Reflecterende Images Sc…
·Hoe een HL - 1440 laserprinter…
·Canon MP470 inkt cartridge ins…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Clean Up Your MacBook System 
·Waarom de Toner Licht aanblijft 
·Hoe kan ik een drive om een Cluster 2003…
·Aanwijzingen over hoe om te scannen Pict…
·Problemen met een Zebra Z4M Printer 
·Kan een GPU Speed ​​Up een computer? 
·Hoe te Schakel Bluetooth in op een Lenov…
·Computer Components lesplannen 
·Helpen opzetten van een netwerk printer …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com