Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
De HP Deskjet 5800 is een thermische inkjet kleurenprinter ontworpen voor gebruik met Windows-of Macintosh-computers
Hoe een HP Deskjet 5800 Series op Windows Vista installeren . De 5800 is in staat om afdrukken van kleurendocumenten op 4800 x 1200 dpi of zwart- wit documenten met 1200 x 1200 dpi . U kunt afdrukken op een breed scala van media met uw Deskjet 5800 , waaronder karton , label papier , enveloppen , transparanten en banners . Installatie van een HP Deskjet 5800 serie printer op Windows Vista is een eenvoudige procedure , waarbij ontsluitende van bijzondere , alternatieve drivers . Wat je nodig hebt
Plain paperInk cartridges ( tri - kleur en /of zwart ) USB -kabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Trek de papierladegeleiders zover mogelijk . Laad de papierlade met gewoon papier , en stel de geleiders tot ze gelijk met de randen van het papier . Kopen van 2

Sluit het netsnoer aan op de netadapter . Sluit de voedingsadapter aan op de netaansluiting aan de achterkant van de printer . Steek de stekker in een vrij stopcontact . Zet de printer aan .
3

Til de wagen met printcartridges deksel . Wacht tot het afdrukken houders cartridge te schuiven in uitzicht en til beide inktpatronen covers . Installeer de inktpatronen in hun juiste locaties ( tri - kleur gaat op links , zwarte gaat aan de rechterzijde ) . Zorg ervoor dat de cartridges goed zijn geplaatst , en laat de cartridge dekt totdat ze vastklikken . Sluit de wagen met inktpatronen deksel en wacht tot de printer om een uitlijning testpagina genereren .

Turn 4 op uw computer en log in op Windows als normaal . Klik op het Windows-pictogram in de Windows-taakbalk , en het uitvoeren van een zoekopdracht naar " control printers . " Selecteer " Een printer toevoegen " en selecteer " Een lokale printer toevoegen . " Vink het vakje voor " Een bestaande poort gebruiken " en selecteer " LPT1 : ( printerpoort ) " uit het drop - down menu . Klik op " Next . "
5

Selecteer " HP " uit de opties onder fabrikant , in het installeren van de printerdriver dialoogvenster . Typ " Deskjet 5600 " in het tekstvak " Naam van printer , " dit is de naam van de alternatieve , Vista -ready printerstuurprogramma dat compatibel is met uw Deskjet 5800 . Klik op " Next " en laat installatie van de driver te voltooien .
6

Sluit de printer aan op uw computer met de USB -kabel . Als een dialoogvenster " Nieuwe hardware gevonden " verschijnt , klikt u op " Annuleren". Terug naar het venster Printers en selecteer uw printer . Klik op "Eigenschappen ", ga vervolgens naar het tabblad Poorten . Wijzig de haven van " LPT1 " naar " USB". Klik op 'Toepassen'. De printer is nu klaar voor gebruik .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe om Print drivers te verwij…
·Hoe maak je een USB -printer a…
·Soorten Toner Voor Personal Pr…
·Hoe te verbinden mijn Dell -co…
·Hoe maak je een zelftest op ee…
·Hoe te Un - Dry een Inktcartri…
·Refill Instructies voor een HP…
·Epson CX6000 Specificaties 
·Hoe te Avery 8371 etiketten op…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Hewlett Packard Printers installe…
·Wat is een Light Scribe CD ? 
·Hoe een computer te bouwen voor $ 100 
·Hoe je films kopiëren naar een SD-kaart…
·Hoe te Overclock een Lenovo T500 
·Printen op Clear Film 
·Hoe u een DVD - RW Optiplex GX270 Instal…
·Hoe je Samsung CD - ROM drivers te insta…
·Netbooks zijn de computerwereld door de …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com